Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki

Orł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Genius HS-G850 czy SteelSeries Siberia v2? które lepsze różnica ceny to 20zł

Opublikowano

Powiedz jaki masz teraz sprzęt (słuchawki, karta dźwiękowa) oraz ile pieniędzy do wydania. Od razu Ci powiem, że oba te modele są słabe w swojej cenie.

Opublikowano

No to tak do 200zł karta dźwiękowa integra ;-; a słuchawki aktualnie bloody g501, szajs zwłaszcza mikrofon w nich.

A creative soundblaste tactic 3d alpha/sigma/furry?

cenowo to one są 140,180,200 warto?

Opublikowano

Xonar będzie niewiele lepszy od integry, zawsze coś, ale jeśli chodzi o pozycjonowanie to nie wniesie tak dużo. Wybrałbym na twoim miejscu Superluxy HD668B lub HD669, sprawdzą się też bardzo dobrze w muzyce. Do tego mikro np. MT391, Zalman Mic1, Tracer trs v3, trust starzz itd.

Opublikowano

Zalman mic1 miałem szybko się zepsuł, a na trusta nie mam miejsca na biurku :p nie ma jakiejś opcji słuchawki z mikrofonem ? I co do soundblasterów to może one bo podobno mikro dobrej jakości i dźwięk też.

Opublikowano

W tej cenie niestety nie. Mikrofony jak i dźwięk będą bardzo słabej jakości. Najtaniej masz Superlux HMC631 oraz HyperX Cloud, oba za nieco ponad 250zł

Opublikowano

Poważnie? bo z tego co słyszałem/widziałem to te creative nie są złe pod względem mikrofonu.

Opublikowano

Poważnie? bo z tego co słyszałem/widziałem to te creative nie są złe pod względem mikrofonu.

pod wzgledem mikrofonu nie, ale dzwiek owszem do najlepszych nie naleza

tylko pytanie, czy chcesz placic za mikrofon sredniej klasy warty moze 40 zl i sluchawki warte 70? pomysl

­

Opublikowano

Mi tam nie zależy na bóg wie jakiej jakości, czyli nie ma do 200zł żadnych "dobrych" słuchawek z mikrofonem ?

Opublikowano

To w takim razie jakieś propozycje? Z góry mówię że mikrofonu dużego jak trust starzz nie mogę mieć bo nie mam miejsca na biurku :p

Opublikowano
Do tego mikro np. MT391, Zalman Mic1, Tracer trs v3, trust starzz itd.

btw. Trust Starzz jest akurat malutki :p Kup cokolwiek, w tej cenie mikro mają podobną jakość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...