Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pozor/Achtung/Uwaga] HRASHER

ЯоKат

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam parafianie,

Chciałbym dać wszystkim do zrozumienia,że nasz kolega "Hrasher" jest zwykłym oszustem,pedalem i przychlastem.Najpierw przylizuje dupe,a potem banuje wszystkich na ts3 z powodem "Impreza pedalskieipjegoserwera.net".Myślisz,że jesteś cwany?Wyprzedzamy Ciebie na pierwszym kroku.. Przewidzielismy atak z twojej strony,ale vpn z ip 185.49 .. haha to nas rozwaliło... Widać,że bieda w luj u Ciebie...

Drogi Klaskaiu,

Myślisz,że zarabiasz na ts3 tak?My dostajemy 250zł z mateo na lebka^^.

Hrasher Pedał!

Hrasher śmieć!

Hrasher lubi w dupie mieć!

Moje zachowanie widać juz w tym poście,że jestem lekko wkurwiony..Ciekawe jak wķrótce posypiesz się w pył razem z swoim serwerem...

Klaniam się nisko,aż po same kule!

Jebać TSForGowno.net

Opublikowano

Dla mnie to już się nie robi zabawne, widać że autor tematu jest lekko pierdolnięty dodatkowo nie potrafi przyjąć do wiadomości, że takim zachowaniem pogarsza swoją sytuację Pis joł!

Opublikowano

Co raz większe g****o się robi w tym dziale, nie traktujcie komunikatora jako zarobek bo śmieszni jesteście wy wszyscy.

My na kase nie lecimy,lecz tylko na ludzi...

A jaj sponsor daje to trzeba brac

Dla mnie to już się nie robi zabawne, widać że autor tematu jest lekko pierdolnięty dodatkowo nie potrafi przyjąć do wiadomości, że takim zachowaniem pogarsza swoją sytuację Pis joł!

Pogorszyleś to juź swoją kolego!! Zabawnie tak reklamować hamsko na ts3.. Ja pokazuje prawde o Twoim ts3
Opublikowano

My na kase nie lecimy,lecz tylko na ludzi...

A jaj sponsor daje to trzeba brac

Pogorszyleś to juź swoją kolego!! Zabawnie tak reklamować hamsko na ts3.. Ja pokazuje prawde o Twoim ts3

A ja pokazałem to , że można się trochę zabawić :).

Prawdę o moim TS3?

Człowieku nic nie wiesz, a pierdolisz głupoty.

My osiągamy to co dla Ciebie nigdy nie będzie osiągalne.

itaj,

Mogę zaproponować Ci posadę NA/SA na moim serwerze głosowym,który rozkręca się coraz szybciej.Wymagamy reklam,szczerości,braku innej posady na konkurencyjnym serwerze głosowym,uczciwośc oraz umiejętności pracy,rozmowy w dużym gronie.

Pozdrawiam
RoKaT
Xen-T*.pl 

Ciekawostka :P

Opublikowano

Gó*no prawda, jeden na drugiego naskakuje z wypowiedzią "nie polecam banują za darmo", wyzywacie się, ten nie umie nic, tamten stawia serwer za 10zł, drugi na crackowanej licencji sprzedaję serwery. Wy naprawdę ludzie nie macie mózgu, zamiast napisać podzielić się o czymś to jeden na drugiego będzie skakać.

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

A ja pokazałem to , że można się trochę zabawić :).

Prawdę o moim TS3?

Człowieku nic nie wiesz, a pierdolisz głupoty.

My osiągamy to co dla Ciebie nigdy nie będzie osiągalne.

itaj,

Mogę zaproponować Ci posadę NA/SA na moim serwerze głosowym,który rozkręca się coraz szybciej.Wymagamy reklam,szczerości,braku innej posady na konkurencyjnym serwerze głosowym,uczciwośc oraz umiejętności pracy,rozmowy w dużym gronie.

Pozdrawiam
RoKaT
Xen-T*.pl 
Ciekawostka :P
Już wole,żeby ten atak 216gb za 40 dychy w moj juniper wszedl.... A po 2 nie interesuje mnie wspolpraca z osoba,ktora leci na hajs...
Opublikowano

Już wole,żeby ten atak 216gb za 40 dychy w moj juniper wszedl.... A po 2 nie interesuje mnie wspolpraca z osoba,ktora leci na hajs...

Jaki atak, ja nie mam zamiaru nic robić :)

Leci na hajs?, ale to ty zarabiasz po 200 na głowe :)

Opublikowano

Dostaje * od sponsora .. czytaj uwaznie..

----

No ladnie .. 0.50% loss i to jest atak ... o 120 ms .. brawo...

---

Mysle,ze twoja osob nie wie co mowi.Najpierw banuja od Ciebie ludzie moich uzytkownikow na ts3,a potem proponujesz wspolprace?Bardzo smieszne..

Opublikowano

Dostaje * od sponsora .. czytaj uwaznie..

----

No ladnie .. 0.50% loss i to jest atak ... o 120 ms .. brawo...

---

Mysle,ze twoja osob nie wie co mowi.Najpierw banuja od Ciebie ludzie moich uzytkownikow na ts3,a potem proponujesz wspolprace?Bardzo smieszne..

Ja nic nie proponuję.

Ty mi kiedyś wysłałeś tą wiadomość.

Nie atakuję nic.

Banuję twoich ludzi bo jesteś dla mnie smieszną osoba :)

Opublikowano

oj .. wkrotce stabilnosc spadnie do 0 .. pozdrawiam serdecznie

A co idziesz po kolegów?

Zapewne sam nic nie potrafisz i do niczego nie dojdziesz w życiu nie chodzi tutaj o Serwer głosowy.

Ale wydaje mi się, że to jest najistotniejsze w twoim życiu.

Opublikowano

Jeden z drugim wgl się nie znacie na tym co niby robicie. Jeden przyjmuje na SA bez jakiegos okresu próbnego za to drugi nie umie do niczego dojść więc niszczy prace innych. A co do tematu to jest on offtopic w którym powstał spam.

Tyle z mojej strony.

Pisze

@Edit z fona. Sorki za literowki jesli sa.

Opublikowano

.. Wiem .. masz coś do mnie?To może powiesz mi to prosto w twarz... Jestes taki mocny przez internet? To podziekuj sobie za swoje uczynki^

Opublikowano

Jeden z drugim wgl się nie znacie na tym co niby robicie. Jeden przyjmuje na SA bez jakiegos okresu próbnego za to 1 nie umie do niczego dojść więc niszczy prace innych. A co do tematu to jest on offtopic w którym powstał spam.

Tyle z mojej strony.

Piotrze, źle zinterpretowałeś ten temat.

Głównie chodziło mi o to, aby ukazać jaki jest kolega Rokat :)

Temat jest bezsensowny kolega chciał zabłysnąć.

Tyle ode mnie.

Opublikowano

Prosze podaj argumenty na moją osobę..

Gdybyś miał choć trochę rozumu nie robił byś tematu tylko, zrobił tak żeby to się nie powtórzyło.

Ew. porozmawiał ze mną.

Opublikowano

Klaas. banujesz za nic ja tylko przyszedłem wyjaśnić sprawe

Banuję bo mam taką potrzebę, a co to wnosi do tematu?

Mi nie jesteś potrzebny na serwerze.

Opublikowano
 <18:46:06> You were banned for 110 days from the server by "[`.KlassKai.] `.KlassKai." (Także dziękujemy koledze, pozdrawiam.)

<18:46:06> Disconnected from server

<18:38:53> "[`.KlassKai.] `.KlassKai.": No ladnie .. 0.50% loss i to jest atak ... o 120 ms .. brawo...

<18:45:18> "Mati™": ej to ty zbanowałeś tam ludzi napisz mi jak coś ja z/w ale napisz tu na czacie

<18:45:51> "[`.KlassKai.] `.KlassKai.": Pozdrów kolege.

Opublikowano

To jest forum, nie komunikator.

Takie sprawy możecie przecież na PW wyjaśniać.

A sam temat nie ma sensu, to nie dział " Wyżal się i obrzuć kogoś błotem ".

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

ЯоKат - przepraszam, że wtrącę ale skoro chwalisz się swoimi przychodami za serwer i piszesz to w sposób wskazujący na to, że jesteś z tego dumny to w takim wypadku, ewidentnie lecisz na kasę = jesteś hipokrytą. Ponadto patrząc na to jak składasz zdania, myślę że niekulturalnym hipokrytą. Rzucać błotem potrafi każdy gimnazjalista, jednakże napisać coś z sensem to niewiele osób jest zdolnych do czegoś takiego. 

Z drugiej strony, dziwię się Tobie. Z wszystkim idziesz na forum. Nie masz się komu wygadać czy jak? Patrzę jedną prezentację tsa, patrzę na kolejną. I co? Jesteś tam Ty, pozujący na wielkiego znawcę, który wszystkiego się czepia. To śmieszne. 

Pozdrawiam serdecznie. 

//Edit: Aa, zapomniałbym. Szanuję Ciebie i Twoją pracę, jednakże Twój sposób bycia jest troszkę zbyt oryginalny. 

rWAjc.png

Opublikowano

Co do tematu może kolega który go stworzył chce po prostu poinformować innych aby nie popełniali tego samego błędu.. Co do xxxxx.net to syf i inaczej syfu się wybić nie da :)

Pozdrawiam  :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...