Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] KukuCraftTrak - plugin na CraftTraki z mc.skkf.net!

kukubaczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kukubaczek jak mogę zarobić na tym pluginie sprzedając crafttacki np na turbodropie gdzie mogę zrobić itemshopa aby ludzie kupili turbo dropa wpisali kod i kopali? Tak jak na skafie.

--

Opublikowano

Kuku, dało by radę dodać crafting? Np. taki, że ustawiamy materiały jak do normalnego craftingu, ale musimy dodać książkę?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Kuku, dało by radę dodać crafting? Np. taki, że ustawiamy materiały jak do normalnego craftingu, ale musimy dodać książkę?

Pozdrawiam.

hmm.. Niezły pomysł :)
Opublikowano

ty na serio gimbie myslisz ze taka napisana w notatniku pseudo licencja jest cos warta ?

Wes idż z tąd kuku robi z*******e pluginy i co za ma 14 lat? Ja mam 15 i nic nie potrafie z javy a on pisze z*******e pluginy takie jak

*Turbo Drop

*Toolsy

*Gildie

*I ten pl?

@topic oby tak dalej plugin fajny

Kuku tak dalej ;)

Opublikowano

Zastanawiam się nad dodaniem CraftTraka Łuk, śledził by wystrzelone strzały, zabite moby, zabitych graczy :D Co Wy na to?

Opublikowano

Troche jednak tak jakby chcesz sie "usławnić" ( nie wiem czy to dobre słowo). Nie mam nic do Ciebie, ale te "Plugin by Kukubaczek" w lore niezbyt ciekawie wygląda, bo autor tak jakby chciał się pochwalić, że to on to stworzył. Nie dodawaj takiego czegoś, bo to zniechęca tych bardziej "wyrafinowanych "(:D) ludzi z korzystania pluginu. Nie miałem okazji testować, więc nie wypowiem się na temat działania.

fKJeAI4.jpg

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Pluginy tego użytkownika stanowią potencjalne zagrożenie dla serwerów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...