Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] KukuCraftTrak - plugin na CraftTraki z mc.skkf.net!

kukubaczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@kukubaczek Nie ma to jak wszystko kopiować od skkf'a! xD Plugin bardzo prosty do napisania, nie wiem czy ma większą użyteczność niż naciąganie na hajs gimbusów. :>

Pozdrawiam

EX WŁAŚCICIEL MCF2F.PL

Opublikowano

@kukubaczek Nie ma to jak wszystko kopiować od skkf'a! xD Plugin bardzo prosty do napisania, nie wiem czy ma większą użyteczność niż naciąganie na hajs gimbusów. :>

Pozdrawiam

Wszystkie pluginy piszę za darmo w celach nauki. Wiem, że zaraz tutaj wyskoczy następca Smerfy i wypisze miliony wad tego pluginu :< No cóż... CraftTraki można przecież rozdawać za darmo :<

EDIT:

HAHAHAH! Sam kopiujesz od MyHARD'a /kop i co? 

Opublikowano

@kukubaczek

13714720.jpg?1418145963

Hmmmm... kamcio96, skąd ja tego typka znam... Może to były właściciel MyHARD'a? ;> Zanim wypisujesz głupoty radzę zapoznać się z naszą ekipą. ;) Mamy również zgodę od obecnej administracji tego serwera na używanie tego pomysłu. :)

P.S. Nie jestem drugą Karoliną, nawet tego nie pobieram. :> Oceniam tylko sam pomysł. Z resztą na skafie to było wymyślone żeby ciągnąć kasę.

Pozdrawiam

EX WŁAŚCICIEL MCF2F.PL

Opublikowano

kodu wedlug mnie nic nie mozna zarzucic, plugin fajnie napisany. Polecam :)

Opublikowano

kodu wedlug mnie nic nie mozna zarzucic, plugin fajnie napisany. Polecam :)

Nie znasz języka JAVA, a oceniasz kod. Ogółem pomysł na plugin jest dobry, lecz to będzie mało przydatne.

Opublikowano

Nie znasz języka JAVA, a oceniasz kod. Ogółem pomysł na plugin jest dobry, lecz to będzie mało przydatne.

Nie interesuje mnie twoja opinia, każdy ma prawo do glosu pseudo programisto :) Idz tam na javastart bo nawet podstaw nie znasz.

@Rozwijaj dalej ten plugin.

Opublikowano

usun attack and hacking jezeli nie umiesz tego robić a nie ladnie oszukiwać ludzi :* !

________________________________________________________________________________________________________________________

WELCOME!!

_________________________________________________________________________________________________________________________

Opublikowano
  public void onEnable()
  {
    plugin = this;
    registerEvents(this, new Listener[] { new onBreak() });  //Po ci ci ta metoda registerEvents
    registerEvents(this, new Listener[] { new onDamage() }); //Przyjmujaca liste, skoro i tak
    registerEvents(this, new Listener[] { new onDeath() });  //Uzyles tej metody 3 razy...

getCommand("crafttrak").setExecutor(new cmdTrack()); //Klasa z malej litery
    //plus, ze nie ma zbednych komunikatow wywalanych na konsole 
  }

public void onDisable() {}

public static void registerEvents(Plugin plugin, Listener... listeners)
  {
    for (Listener listener : listeners) {
      Bukkit.getServer().getPluginManager().registerEvents(listener, plugin);
    }
  }

Chyba zły komunikat: http://scr.hu/32v8/0tz0j ?

Sprawdzanie uprawnień jest zrobione dobrze (tzn. return; zamiast else{} i zygzaczków), a ilość argumentów... po staremu!

if (args.length <= 1)
    {
      sender.sendMessage("§cPoprawne uzycie: §a/§7CraftTrak §8(§akilof§7|§amiecz§8) §8<§aplayer§8>");
      return true;
    }

I wtedy można by wywalić to else { }

if (Bukkit.getPlayerExact(args[1]) == null)
      {
        sender.sendMessage("§cWybrany gracz jest offline!");
        return true;
      }
      Player player = Bukkit.getPlayerExact(args[1]);

Po co męczyć serwer i kazać mu iterować po wszystkich graczach online dwa razy.

if (player == null)
      {
        return true;
      }
Opublikowano

@kukubaczek ja nie rozumiem ludzi którzy kopiują  wszystko od skkfa, nie lepiej ruszyc głową i napisac cos lepszego niz tylko ścigacie wszyscy od skafa :{

No Comment

Opublikowano

@"kukubaczek" ja nie rozumiem ludzi którzy kopiują wszystko od skkfa, nie lepiej ruszyc głową i napisac cos lepszego niz tylko ścigacie wszyscy od skafa :{

No Comment

Się odezwał ten kreatywny co założył co najmniej 2 tematy na temat jakie minigry zrobić, od ilu widzów nadawać rangę YT. Zanim coś napiszesz, wejdź na swój profil i zobacz swoje tematy :)

Się odezwał ten kreatywny co założył co najmniej 2 tematy na temat jakie minigry zrobić, od ilu widzów nadawać rangę YT. Zanim coś napiszesz, wejdź na swój profil i zobacz swoje tematy :)

Opublikowano

A ja ma takie pytanie czy jak zmienie nazwe kilofa/miecza to czy plugin bedzie dzialal?

A co do pluginu: Fajny, uzyje i napewno zarobie sprzedaja craftTraki (^^^)

Opublikowano

A ja ma takie pytanie czy jak zmienie nazwe kilofa/miecza to czy plugin bedzie dzialal?

A co do pluginu: Fajny, uzyje i napewno zarobie sprzedaja craftTraki (^^^)

Tak, możesz zmieniać nazwę, enchanty nadal będzie działał. Popatrz na film :P

Jak na 13 lat to nawet nieźle.

Ale plugin to 120 sekund roboty.

Wykazujesz dość spory potencjał, czekam tylko kto cie złowi i wykorzysta tak jak skkf teapota418

Już 14 :PP

Opublikowano

@Enther_ zacznij pisać własne pluginy i zobaczymy bo jak narazie to bawisz się w karoline :D @Temat spoko pomysł choć dla mnie te craftracki to po hu* ale jak komuś potrzeba to spoko pl ;d może pl na turbodrop turbo exp itp ? jak już o podwalaniu pomysłów skafa mówimy ? xD

Opublikowano

ty na serio gimbie myslisz ze taka napisana w notatniku pseudo licencja jest cos warta ?

Widzę cebulaka, który nie potrafi napisać pluginu to dekompiluje go :> To jest pułapka na takich de**i co hejtują, ale sami nic nie napiszą ;)

PS: Jestem gimbem, mam 14 lat, jeszcze 2 tyg temu 13, ale i tak jestem bardziej ogarnięty od Ciebie.

PS2: Nie w notatniku, bo na Macu nie ma czegoś takiego :P W Pages :)

Przydatne i fajne, z pewnością wypróbuje

Dzięki :)

Polecam ;)

:)

@Enther_ zacznij pisać własne pluginy i zobaczymy bo jak narazie to bawisz się w karoline :D @Temat spoko pomysł choć dla mnie te craftracki to po hu* ale jak komuś potrzeba to spoko pl ;d może pl na turbodrop turbo exp itp ? jak już o podwalaniu pomysłów skafa mówimy ? xD

TurboDrop będzie u mnie na kanale wkrótce :) Jest już napisamy, ale jest połączony z pluginem pod mój serwer, który ogarnia cały serwer ;) Muszę go oddzielić.
Opublikowano
  public void onEnable()
  {
    plugin = this;
    registerEvents(this, new Listener[] { new onBreak() });  //Po ci ci ta metoda registerEvents
    registerEvents(this, new Listener[] { new onDamage() }); //Przyjmujaca liste, skoro i tak
    registerEvents(this, new Listener[] { new onDeath() });  //Uzyles tej metody 3 razy...

getCommand("crafttrak").setExecutor(new cmdTrack()); //Klasa z malej litery
    //plus, ze nie ma zbednych komunikatow wywalanych na konsole 
  }

public void onDisable() {}

public static void registerEvents(Plugin plugin, Listener... listeners)
  {
    for (Listener listener : listeners) {
    }
  }

Chyba zły komunikat: http://scr.hu/32v8/0tz0j ?

Sprawdzanie uprawnień jest zrobione dobrze (tzn. return; zamiast else{} i zygzaczków), a ilość argumentów... po staremu!

if (args.length <= 1)
    {
      sender.sendMessage("§cPoprawne uzycie: §a/§7CraftTrak §8(§akilof§7|§amiecz§8) §8<§aplayer§8>");
      return true;
    }

I wtedy można by wywalić to else { }

if (Bukkit.getPlayerExact(args[1]) == null)
      {
        return true;
      }

Po co męczyć serwer i kazać mu iterować po wszystkich graczach online dwa razy.

if (player == null)
      {
        return true;
      }

ej poprawisz ten pl tak aby po śmierci gracza który mial item z craft trackiem to inny gracz który go zbierze to te statystyki sie resetują?

Opublikowano

Widzę cebulaka, który nie potrafi napisać pluginu to dekompiluje go :> To jest pułapka na takich de**i co hejtują, ale sami nic nie napiszą ;)

PS: Jestem gimbem, mam 14 lat, jeszcze 2 tyg temu 13, ale i tak jestem bardziej ogarnięty od Ciebie.

PS2: Nie w notatniku, bo na Macu nie ma czegoś takiego :P W Pages :)

Dzięki :)

:)

TurboDrop będzie u mnie na kanale wkrótce :) Jest już napisamy, ale jest połączony z pluginem pod mój serwer, który ogarnia cały serwer ;) Muszę go oddzielić.

widac jaki z*******y jestes ... znafco jafy 

robisz metody ... a raczej je kopiujesz i nie potrafisz ich pozniej uzyc 

nazywasz klasy z malej litery 

tworzysz instancje i pozniej jej nie uzywasz 

c***a mnie obchodzi ze jakiegos maca masz czy jakies inne gowno od appla

Opublikowano

Jedno nie ma sensu z drugim, np to:

public static void registerEvents(Plugin plugin, Listener[] listeners)
  {
    for (Listener listener : listeners)
  }

I zamiast zrobić tak:

registerEvents(this, new Listener[] { new onBreak(), new onDamage(),  new onDeath() });

To ty robisz tak: 

registerEvents(this, new Listener[] { new onBreak() });
    registerEvents(this, new Listener[] { new onDamage() });
    registerEvents(this, new Listener[] { new onDeath() });

Nie wiem skąd ten dziwny nawyk.

if ((((String)stack.getItemMeta().getLore().get(0)).equals("§cCraftTrak:")) && (((String)stack.getItemMeta().getLore().get(1)).startsWith("§5Wykopane: "))) {
        ItemMeta meta = stack.getItemMeta();
        String wyk = (String)stack.getItemMeta().getLore().get(1);
        int wyko = Integer.parseInt(wyk.substring(12));

Jak będzie to serwer, który długo będzie mieć edycje to będzie mógł ci się ten plugin bugować. Z tego względu, że gracz może kopać przedmiotem tak długo, że z int się zrobi long i wtedy będą same błedy w konsoli (ale to naprawde długo by musiał kopać. tak samo z damagem w mieczu już prędzej, aby się tak stało)

Wejdź na moją listę serwerów i zobacz wszystkie serwery minecraft

Opublikowano

widac jaki z*******y jestes ... znafco jafy

robisz metody ... a raczej je kopiujesz i nie potrafisz ich pozniej uzyc

nazywasz klasy z malej litery

tworzysz instancje i pozniej jej nie uzywasz

c***a mnie obchodzi ze jakiegos maca masz czy jakies inne gowno od appla

Po pierwsze nie zamierzam dyskutować z debilami.

Ja swój honor mam. Nie będę Cię wyzywał, tylko poszedł raport. Pokaż swoje dzieło, a nie hejtuj innych.

PS: Oglądnij sobie ten filmik:

EDIT: Wrzucić swój plugin, a tu takie debile bez uzasadnienia zaraz cię hejtują... Przynajmniej UP uzasadnił swoją wypowiedź :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...