Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 PL Powrót

misupisu123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam do was pytanie, mam na PLu kilka postaci (zostaly jak kiedyś grałem), ogólnie to prawie 70.000 godzin przegrane na nich :P, opłaca sie wrócić, tam np kupic ze 400kk i bawić się dalej, czy nie bardzo.

cac841f1bf1704cemed.png

Opublikowano

smialo bez kasy nawet. Kase wydaja pipki ktore nic osiagnac nie umieja. Samos tam zaczynaj :-) Bez kasy to samo co i z tylko ze dluzej.

I napisales ze ponad 70k godzin przegrales... Ciekawe jakim cudem przegrales prawie 8 lat. Wytlumacz mi..

Opublikowano

smialo bez kasy nawet. Kase wydaja pipki ktore nic osiagnac nie umieja. Samos tam zaczynaj :-) Bez kasy to samo co i z tylko ze dluzej.

I napisales ze ponad 70k godzin przegrales... Ciekawe jakim cudem przegrales prawie 8 lat. Wytlumacz mi..

Na pewno chodziło mu o 70 tysięcy minut.

3183514217139531243468.png
Opublikowano

Zawsze warto jeżeli ktoś ma chęci do gry tym bardziej, że masz postacie które możesz dalej rozwijać, robić na globalu jest co więc śmiało możesz zagrać

Opublikowano

Jeżeli masz na to czas i chcesz wrócić to warto. Lecz pamiętajmy o tym ,że PL się zmienił :) Dużo nowości, nowa klasa. Zagraj chwile bez yangow jak Ci sie spodoba zainwestuj :)

Opublikowano

Ja bym nie wracał sprzedałbym postać a i zaczął bym grać na prywatnym. Nie polecam pla

Opublikowano

wybacz chodziło mi o minuty :)

cac841f1bf1704cemed.png

Opublikowano

Negros PL warto wracać ludzi mase

To prawda jeżeli masz postać na negrosie to będzie to najlepszy serwer do dalszej gry. 

Opublikowano

Osobiście uważam że PL to strata czasu jest on juz kompletnie zniszczony przez 5 postać oraz yangi w IS. Ale to zależy od gracza, co kto lubi :) Ja stawiam na prywatne serwery, można na nich sporo zarobić często nic nie wydawając

49125597353754655933.jpg

Opublikowano

Czy warto wrócić?To zależy od twoich chęci i cierpliwości do gry.Sam gram na PL'u i jak dla mnie gra się spoko tylko mi po kilku miesiącach się nudzi i teraz tylko Tombola/Biolog/Ku :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...