Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pluginy na serwer SkyBlock.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zakładam serwer SKYBlock jednak mój aktualny plugin na Latające wyspy to IslandWorld. Z tego pluginu nie jestem zbytnio zadowolony. Chciałbym plugin pod 1.7.2/5 taki do którego da się wgrać schematy wysp, oraz ustawić aby na wyspie gracza (nie na swojej tylko na wyspie innego gracza) można było bić potwory i zwierzęta, nie było PVP)

Z góry bardzo dziękuję.

Opublikowano

Noo plugin nawet, ale chciałbym ze schematami.

To sobie stwórz(zbuduj) schematy i wgraj je do pluginu... To jest proste. 

CAMDNAx.png

Opublikowano

Wiem jak robić schematy ale do tego pluginu co podał mi Mareg nie da się wgrać ...

Chodzi o to abyś wgrał te schematy do pluginu IslandWorld.

„Każdy szermierz dupa, kiedy wrogów kupa”

Rudy Krasnolud z Wiedźmina

Opublikowano

Po co szukasz innego pluginu? IslandWorld jest najbardziej rozwiniętym pluginem na serwery SkyBlock. Masz w nim możliwość praktycznie do wszystkiego. Ustawienie bicia mobów, nie bicia graczy(brak PvP) jest do ustawienia w configu. Schematy wgrasz bez problemu. Poznaj plugin, aby się o nim wypowiedzieć. Czytałeś wgl. coś o IslandWorld, ale nie jak zrobić świat z wyspami(znając życie miałeś z tym problem, jak i reszta osób którym nie chce się czytać na stronie pluginu podstawowych informacji.).?

Poczytaj o pluginie i zobaczysz ile masz w nim opcji. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...