Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

d3dx9_43.dll Problem

teusz0724k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj pierwszy raz na nowym kompie i chciałem sobie włączyć WoT'a gdy nagle wyskakuje błąd direxa z nazwą w temacie. Posiadam wersje 11 a wot potrzebuje 9 i teraz problem bo nie chce instalować 9 gdyż nie wiem czy wtedy z 11 zrobi się 9 itp. czy idzie to jakoś uruchomić ze zgodnością czy coś? 

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Opublikowano

Witam, dzisiaj pierwszy raz na nowym kompie i chciałem sobie włączyć WoT'a gdy nagle wyskakuje błąd direxa z nazwą w temacie. Posiadam wersje 11 a wot potrzebuje 9 i teraz problem bo nie chce instalować 9 gdyż nie wiem czy wtedy z 11 zrobi się 9 itp. czy idzie to jakoś uruchomić ze zgodnością czy coś? 

Musisz zainstalować Dx 9 inaczej nie pograsz. Chociaż gdzieś był tut i link do programu który ustawiał którą wersję dx komputer ma używać do danej gry. Wydaje mi sie nawet, że to powinno się przestawiać automatycznie, ale może mi się tylko wydawać. 

Opublikowano

Jak byś znalazł link to byłbym wdzięczny  <3

A po za tym, pobrałem jakiegos dx 9.0c dla 64bit i prosi o podanie miejsca zainstalowania, no więc podaje coś na C ale nie chce sie zainstalować. 

Jakieś rady?

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Opublikowano

Jak byś znalazł link to byłbym wdzięczny  <3

A po za tym, pobrałem jakiegos dx 9.0c dla 64bit i prosi o podanie miejsca zainstalowania, no więc podaje coś na C ale nie chce sie zainstalować. 

Jakieś rady?

Pokombinuj coś z tym http://www.ehow.com/how_6027028_revert-directx-10-directx-9.html

ew. spróbuj pobawić się trybem zgodności 

Co do miejsca zrób sobie folder na pulpicie i spróbuj tam zainstalować. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...