Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.pl - Czy Speedhacka można wykryć?

ReFaza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy można wykryć Speedhacka? Jeśli tak to czy jest sposób aby zrobić coś żeby nie był wykrywalny?

Opublikowano

Ja chcę minimalnie zwiększyć szybkość ruchu, ze 100 na powiedzmy 140-160. A jeśli chodzi o logi to czy wyłączenie HackShield za pomocą jakiegoś programu, uniemożliwi sprawdzenie logów czy coś takiego? I czy jeśli jakimś programem wyłącze HackShield to mogę dostać za to banana?

Legenda
Opublikowano

Ja chcę minimalnie zwiększyć szybkość ruchu, ze 100 na powiedzmy 140-160. A jeśli chodzi o logi to czy wyłączenie HackShield za pomocą jakiegoś programu, uniemożliwi sprawdzenie logów czy coś takiego? I czy jeśli jakimś programem wyłącze HackShield to mogę dostać za to banana?

Nie da się blokować HS'a już. Masz wszystko gotowe w kamer modzie. I raczej bez problemu możesz biegać z taką prędkością.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Tylko że ja chce przez całą grę grać na speedhacku, a z tego co mi wiadomo to kamer mod jest starą wersją metin2 z hackami, więc niektórych rzeczy w porównaniu z najnowszą wersją  może tam nie być lub będą niewidoczne.

Opublikowano

tak, widać bo sie tak tepasz z miejsca na miejsce czasem, i jak bijesz spota to inni widza ze moby sbieraja sie w jednym miejscu i zdychaja a Ty jesteś jeszcze 10 metrów od nich :v

ae1d1005fe.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...