Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Prosty pomysł na unikanie eula

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xx

CLOSE PLEAS

________________________________________________________________________________________________________________________

WELCOME!!

_________________________________________________________________________________________________________________________

Opublikowano

Przeczytaj sobie dokładnie EULA. Twój pomysł nie zadziała, gdyż jest tam wyraźnie napisane, że nie można sprzedawać wirtualnej gotówki ;3

Iwanek twoje pomysly nigdy nie wypala ;3

Wejdź na moją listę serwerów i zobacz wszystkie serwery minecraft

Opublikowano

Nie wolno sprzedawać wirtualnej waluty.

https://account.mojang.com/documents/minecraft_eula

Popracuj nad ortografią!

ups popełniłem 1 błąd a ty już krytykujesz + nie jestem z polski mam prawo

Xayanix, ale to też w pewnym stopniu łamie postanowienia EULA.

temat jest stworzony zęby obgadać jak uniknoc eula

________________________________________________________________________________________________________________________

WELCOME!!

_________________________________________________________________________________________________________________________

Opublikowano

• give copies of our Game to anyone else;
  • make commercial use of anything we‘ve made;
  • try to make money from anything we‘ve made; or
  • let other people get access to anything we‘ve made in a way that is unfair or unreasonable.

Hostingi takie jak Pukawka, nie łamią EULA, ponieważ gdy użytkownik kupi dajmy na to rangę VIP, pieniądze trafiają do naszego WIRTUALNEGO portfela, z którego nie można nic wypłacić fizycznie, a więc trzeba dalej opłacić serwer, albo nie.Nawet gdybym chciał zrobić własny itemshop, który opisywał w swoim poradniku Treekt, to nie mam możliwości, bo i tak bym opłacił serwer na dłuższy czas.Pozdrawiam.

Opublikowano

Hostingi takie jak Pukawka, nie łamią EULA, ponieważ gdy użytkownik kupi dajmy na to rangę VIP, pieniądze trafiają do naszego WIRTUALNEGO portfela, z którego nie można nic wypłacić fizycznie, a więc trzeba dalej opłacić serwer, albo nie.Nawet gdybym chciał zrobić własny itemshop, który opisywał w swoim poradniku Treekt, to nie mam możliwości, bo i tak bym opłacił serwer na dłuższy czas.Pozdrawiam.

chyba dobrze zrobili :* !

WELCOME!!

Opublikowano

ty chcesz tym gownianym tematem jakis fejm osiagnac czy wywolac kolejna fale tematow o euli zakladanych przez niedojebow umyslowych? 

temat dawno skonczony i wszyscy na eule maja wyjebane 

mineplex sobie spokojnie radzi 

cbga ma wyjebane i dalej sprzedaje postacie ktorych sie nie da odblokowac bez vipa czy jak to gowno sie tam nazywa

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przeczytaj sobie dokładnie EULA. Twój pomysł nie zadziała, gdyż jest tam wyraźnie napisane, że nie można sprzedawać wirtualnej gotówki ;3

Iwanek twoje pomysly nigdy nie wypala ;3

IWANEK ? KTO TO JEST I O CO BE /

WELCOME!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...