Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] GladoR s2 MEDIUM

DarkSince

Królestwo  

60 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie aby na serwerze istniało 1 królestwo jinno ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odradzam Gry .Tylko tracisz cenny czas na takie coś . Stawia serwery te same dla hajsu ,bo Tylko to się dla niego liczy .

Mówi to typ który cieszy się, że wprowadzili związki homo na MALESTII... nie kompromituj się już...

Serwer sam w sobie zrobiony jest bardzo dobrze jedynym mankamentem jest zainteresowanie administracji wiele osób się na nich zawiodło, ale każdemu można dać drugą szanse. 

Edit: Dark ? jakie jedno królestwo? 

GordOnix dobrze napisał co z późniejszymi lvlami, oprócz dropu i pvp u siebie nie będzie nic a jak wiemy najwięcej graczy lubi się kosić w pvp i tworzyć zadymy pod dt czy tez w grocie albo na innych mapach głownie chodzi o rywalizacje a Ty chcesz to zepsuć juz na starcie... 

Opublikowano

Mówi to typ który cieszy się, że wprowadzili związki homo na MALESTII... nie kompromituj się już...

Serwer sam w sobie zrobiony jest bardzo dobrze jedynym mankamentem jest zainteresowanie administracji wiele osób się na nich zawiodło, ale każdemu można dać drugą szanse. 

Edit: Dark ? jakie jedno królestwo? 

GordOnix dobrze napisał co z późniejszymi lvlami, oprócz dropu i pvp u siebie nie będzie nic a jak wiemy najwięcej graczy lubi się kosić w pvp i tworzyć zadymy pod dt czy tez w grocie albo na innych mapach głownie chodzi o rywalizacje a Ty chcesz to zepsuć juz na starcie... 

Naprawdę ?? Jaka wielka szkoda .Drugą szansę ?? hah beka .. Tyle szans mieli i jakaś żadnej nie wykorzystali ,serwery jego upadają z braku graczy(brak zainteresowania administracji ) Grałem na każdym jego serwie i tylko strata czasu .Ale kto co woli .Moje zdanie jest takie i nie zmienia moich wglądów . Nq więcej się nie udzielę w tym temacie .

Opublikowano

Możlwia zmiana daty startu z 12 na 13 w sobotę gdyż wpadł mi fajny pomysł na zrobienie ciekawej jednostki :)

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Opublikowano

Możlwia zmiana daty startu z 12 na 13 w sobotę gdyż wpadł mi fajny pomysł na zrobienie ciekawej jednostki :)

Nie rób jednego królestwa, zepsuje to wojny królestw itp. Co z tego że zostawisz Jinno jak nie będzie się z kim lać z innego królestwa ?

Możesz sprawdzić PW i odpisać?

Opublikowano

Leca szkatulki serverowe?

Dropią szkatułki pół księżyca

Opublikowano

Darek. Widzę poprzedni temat nie wypalił to wrzuciłeś nowy...

Nie wiem jak można być takim ściemniaczem...

Wchodzisz regularnie co najmniej raz w tygodniu?? OD KIEDY?? OD MIESIĄCA ??

RÓŻNICĄ W PRACY Z JASNO WYZNACZONYM CELEM I BEZ NIEGO JEST REZULTAT

Opublikowano

Start musze przenieść na niedziele gdyż musze poprawić parę rzeczy na stronie,client pojawi się dziś wieczorem lub jutro wczesnym rankiem

Opublikowano

nie polecam serwera ze względu na samego właściciela, jeśli stawia serwer to po prostu jest oznaka iż mu się hajs nie zgadza,

wszyscy wiemy jak było z poprzednią odsłoną gladora s2, padł po prostu przez zaniedbanie DarkSince, o s1 nawet nie wspominam  ;)

Opublikowano

nie polecam serwera ze względu na samego właściciela, jeśli stawia serwer to po prostu jest oznaka iż mu się hajs nie zgadza,

wszyscy wiemy jak było z poprzednią odsłoną gladora s2, padł po prostu przez zaniedbanie DarkSince, o s1 nawet nie wspominam  ;)

Zgadza się :D Serwer Nie polecam z To Administracją !

Opublikowano

Zgadza się :D Serwer Nie polecam z To Administracją !

I tak Dark wystartuje z tym serwerem podkręcając licznik i wmawiając ludziom,że wszystko jest w porządku a ponadto będzie dbał o serwer  :D

Nie polecam tak jak każdy projekt tego materialistycznego administratora.

#rein

Opublikowano

Ludzie, jak czytam Wasze komentarze jaki to Dark nie jest i że jego serwer i tak upadnie to rzygać mi się chce.. Nie macie w sobie w ogóle szacunku do drugiej osoby i potraficie tylko krytykować kogoś pracę. Skoro jesteście tacy mądrzy, to zróbcie swoje pliki bez bugów, postawcie serwer i go rozkręćcie a potem krytykujcie innych.. Połowa z Was nawet nie wie jak zrobić hamaka, dobrego hamaka a co dopiero postawić dedyka a wypowiada się tutaj jakby byli bóg wie kim. Według mnie Dark robi dobre serwery, Divine stało w dobrej kondycji bardzo długi czas, tak jak Glador(bodajże rok), nie jestem pewien. Ten serwer nie jest starym Gladorem... tamten był EASY ten to Medium, który podchodzi pod Hard, ludzie nauczcie się czytać ze zrozumieniem. Czekam na ten serwer z niecierpliwością i mam nadzieje, że będziesz się nim zajmował Dark tak jak na początku Divine :) 

Opublikowano

Client:

sss

Opublikowano

Rejestracja została włączona

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...