Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak to jest z rangami ?

stoprosokol1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lista rang awansów :

Zaczerpnięte z google grafika.

Dodany obrazek

Nic nie wnosisz tym postem

Mozesz eygrac nawet 10000 meczy i nie awansowac. Musisz otwierac tabele , miec MVP itp

Opublikowano

Nic nie wnosisz tym postem

Mozesz eygrac nawet 10000 meczy i nie awansowac. Musisz otwierac tabele , miec MVP itp

Ty znawca, nic nie wnosisz tym postem, nie raz bylo tak ze gralem jak gowno 5-20 i awansowalem, takze next time stfu.

Opublikowano

Ty znawca, nic nie wnosisz tym postem, nie raz bylo tak ze gralem jak gowno 5-20 i awansowalem, takze next time stfu.

Omg. Widze ze jakis nowy w csie...... To ze awansowales to o niczym nie swiadczy... Nie sluchaj sie tego ..... jezeli chcesz awansowac (szybko) to musisz .@up
Opublikowano

Może grasz ze słabszymi rangami ? I staty tez nie powalaja hmmm ?

Grasz z rangami poniżej twojej rangi powoduje obniżenie szansy na awans , w życiu nie ma tak łatwo .

Opublikowano

Co daję szanse na szybszy awans:

-Otwierasz tabele

-Najwięcej MVP

-Grasz z lepszymi przeciwnikami typu ty masz g1 a grasz z g3-4

Co może spowolnić awans:

-Zamykasz

-0mvp

-Grasz z gorszymi graczami od cb ty masz g1 grasz z s1-2-3-4

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

To je cs tego nie ogarniesz, jakis czas temu swiezo przeszedlem z silver 2 do silver 3, wygralem luzno z okolo 10 gier bedac w top 3 liczac ludzi z obu tabelii i gówno dostałem, potem zaczalem przegrywac jedna gre po drugiej, malem lose streak, nagle wygrałem 1 grę bedac 2 w swoim teamie i wrzucilo mnie do silvera 4.

Opublikowano

szczerze nie patrz na rangi, ja gralem sobie dla luzu w listopadzie zaczolem grac rankedy i wlazlem do silvera 2 xD potem 3 gry i silver 3 potem nie chcialo mi sie grac i lekka zwiecha a potem bylem chory i sobie w tydzien wbilem z silvera 3 do golda 2 ;) musisz duzo trenowac na np aim training map, uproszczone. Duzo ci to da i w koncu awansujesz ;) graj na sluch i mysl + dawaj info to najwazniejsze ;) powodzenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...