Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

No recoil AutoHotKey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc,

mam zamiar zrobić dobry no-recoil do cs go, znalazłem różne skrypty ale one tylko dają myszke w dół a jak wiadomo odzrut w cs go jest takze na boki.

Mam taki skrypt:

#NoEnv
#InstallKeybdHook
#InstallMouseHook

~LButton::
loop
{
GetKeyState,updn, LButton, P
if updn = U
return
MouseClick, left,,, 1, 0, D
MouseClick, left,,, 1, 0, U
DllCall("mouse_event", uint, 1, int, -2, int, 1, uint, 0, int, 1)

DllCall("mouse_event", uint, 1, int, 15, int, 1, uint, 0, int, 1)

}

Insert::Suspend

Chcę żeby na poczatku myszka szła na dół przez np. 2 sekundy potem pod skosem w lewo przez 3 sekundy potem pod skosem w prawo przez 3 sekundy.

Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

Za używanie skryptu AHK też wyłapiesz vac'a, bo poprawia on recoil akurat jak ten skrypt w temacie. Chętnie odwiedziłbym twój profil steam aby móc już dać report. Grasz na wspomagaczach w gry to musisz mieć naprawdę ciężko w życiu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Za używanie skryptu AHK też wyłapiesz vac'a, bo poprawia on recoil akurat jak ten skrypt w temacie. Chętnie odwiedziłbym twój profil steam aby móc już dać report. Grasz na wspomagaczach w gry to musisz mieć naprawdę ciężko w życiu.

Typie, co Ty tu jeszcze robisz. Ja p******e, to forum jest po to... Pisz sobie takie coś na forum steama, a nie tutaj. Ktoś potrzebuje pomocy, a Ty sobie nabijasz post. Reporcik poleci .; ]

@Edit

Za co dostałem warn pointsy?

Za zgłoszenie kogoś? Haha

Pozdrawiam administracje ;]

ARIONE-MINI.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...