Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś mnie oswieci jak działa bol? Nie mam zamiaru tego pobierać ale chcę wiedzieć.

a i tak przy okazji

Grałem kiedyś na bot lane i nidalka z jungli wyrzuciła dzidę i stałem w miejscu

dzida nawet blsiko leciała ale nie wemnie więc nie powinna zadać mi obrażeń ale jak przeleciała obok mnie to jak bym ją przyciągnął do siebie tak to wyglądało tzn bokiem dzidy dosałem ... ktoś mi wyjaśni dlaczego?

Opublikowano

BoL - Bot of legends 

Jest to program który obsługuje skrypty pisane przez graczy, poczynając od auto farmy (trzymamy np. b i nam sam dobija miniony) a kończąc na exploitach i zarąbistego combo.

Właśnie 9/10 graczy używa bola do combo ponieważ jeśli mamy all skille ( a nie musi tak być) podchodzimy na zasięg do przeciwnika i trzymamy spacje a BoL robi combo ze skilli .

Jeżeli to jest katarina / cassio to jest to naprawde potężne gdzie nie raz idzie zobaczyć że ten i ten gracz ma Bola, ale kończąc już temat combo przejdźmy do kolejnego.

Są też różnorakie skrypty np. zasięg wież / mistrzowskie flesze przed skillami (które mogą nas zabić) / evade i możesz znaleźć setke innych skryptów.

A i jeszcze dodając to do tych lepszych skryptów trza kupić bola vip lub odkupić skrypty

Jeśli wyjaśniłem daj like ;)

Ex Lider Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...