Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje Komputera/Laptopa

LOLIkxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czesc chcial bym kupic komupter stacjonarny albo laptopa ale nie wiem jakiego 

poszukuje jakiegos do 1000 zl wiem ze bardzo tanio  ;)

potrzebny mi jest do grania w gre Minecraft  na modach pixelmon do nagrywania i wchodzenia na fb forum  i tylko do tego

Polecicie mi jakis ;) daje 20 like 

Opublikowano

Znalazlem nowy na allegro

Płyta główna GIGABYTE F2A88XM-DS2- bardzo dobra i stabilna płyta główna, posiada wszystko co potrzebujesz:   Procesor AMD APU A8-6600K  4x3,90 GHZ(w trybie TURBO do 4.20ghz) - nowoczesny,super wydajny, sześciordzeniowy procesor. Socket: s. F32, Częstotliwość szyny FSB: 2000, Typ procesora: czterordzeniowy, Częstotliwość taktowania procesora: 3900/4200 MHz, Ilośc rdzeni: 4, Pamieć cache: 4mb   Pamięc 8192MB DDR3 1333 Mhz   Dysk twardy - 1TB SATAIII 32mb cache (Seagate,Toshiba,WD,Samsung)   Nagrywarka DVDRW - 24x dwuwarstwowa  

KARTA GRAFICZNA RADEON HD 8570 2048MB DDR3 .Karta graficzna najnowszej technologii na procesorze AMD APU (karta zintegrowana z procesorem ,wyjście na płycie głównej). Doskonałe przyspieszenie sprzętowe pozwala na osiągi lepsze jak w popularnych Geforce GT630. Dzięki tej karcie zagrasz płynnie w najnowsze gry, obejrzysz filmy Full HD oraz 3D w dealnej jakości

Zasilacz o mocy 450W zapewniający stabilną
pracę bez awarii. Cichy i wydajny.Zestaw
komputerowy bedzię zmontowany
w obudowie której wzór/kolor
znajduje się pod koniec aukcji. LAN Karta sieciowa - zintegrowana na płycie głównej 10/100/1000 Mbit/s AUDIO Karta muzyczna - zintegrowana na płycie głównej - 8-cio kanałowa STEROWNIKI Komplet sterowników pod Windows XP,Viste,7 OKABLOWANIE

Pełne okablowanie (sata, hdd, dvdrw, zasilanie)

Fajne dane techniczne jak do gier ? kosztuje 1200 zl darmowa wysylka ale nie ma gwarancji nowy komputer firmy JP-APU A8-6600K

warto ? ;)

Opublikowano

Znalazlem nowy na allegro Płyta główna GIGABYTE F2A88XM-DS2- bardzo dobra i stabilna płyta główna, posiada wszystko co potrzebujesz: Procesor AMD APU A8-6600K 4x3,90 GHZ(w trybie TURBO do 4.20ghz) - nowoczesny,super wydajny, sześciordzeniowy procesor. Socket: s. F32, Częstotliwość szyny FSB: 2000, Typ procesora: czterordzeniowy, Częstotliwość taktowania procesora: 3900/4200 MHz, Ilośc rdzeni: 4, Pamieć cache: 4mb Pamięc 8192MB DDR3 1333 Mhz Dysk twardy - 1TB SATAIII 32mb cache (Seagate,Toshiba,WD,Samsung) Nagrywarka DVDRW - 24x dwuwarstwowa

KARTA GRAFICZNA RADEON HD 8570 2048MB DDR3 .Karta graficzna najnowszej technologii na procesorze AMD APU (karta zintegrowana z procesorem ,wyjście na płycie głównej). Doskonałe przyspieszenie sprzętowe pozwala na osiągi lepsze jak w popularnych Geforce GT630. Dzięki tej karcie zagrasz płynnie w najnowsze gry, obejrzysz filmy Full HD oraz 3D w dealnej jakości Zasilacz o mocy 450W zapewniający stabilną

pracę bez awarii. Cichy i wydajny.Zestaw

komputerowy bedzię zmontowany

w obudowie której wzór/kolor

znajduje się pod koniec aukcji. LAN Karta sieciowa - zintegrowana na płycie głównej 10/100/1000 Mbit/s AUDIO Karta muzyczna - zintegrowana na płycie głównej - 8-cio kanałowa STEROWNIKI Komplet sterowników pod Windows XP,Viste,7 OKABLOWANIE

Pełne okablowanie (sata, hdd, dvdrw, zasilanie)

Fajne dane techniczne jak do gier ? kosztuje 1200 zl darmowa wysylka ale nie ma gwarancji nowy komputer firmy JP-APU A8-6600K

warto ? ;)

Poczytaj: http://www.mpcforum.pl/index.php?/topic/1325337-Komputery-z-Allegro---koniecznie-przeczytaj!

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...