Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Grafikiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Oferuję grafikę różnotematyczną.

A co dokładnie mogę stworzyć jeśli chodzi o metin 2:

• Layout Strony WWW
  • Logotyp
  • Wszelakie bannery
  • Prezentacje
  • Wygląd patchera
  • Wygląd logowania
  • Tło pod questy etc

Niestety nie posiadam jeszcze doświadczenia jeśli chodzi o serwery metin2,ale zapraszam na priv,na pewno jakoś się dogadamy :)

Kontakt:

Wiadomość prywatna 

Opublikowano

Jakieś prace przykładowe? Chociaż kilka by się przydało. Nikt cię nie zna a na słowo trudno wierzyć ;)

Opublikowano

@daimao. nie można wyrazić opinii o danej osobie nie znając jej,nie widziałeś moich prac.

Ba nawet nie jesteś zainteresowany,ale i tak trzeba wyrobić komuś złą opinie,zresztą "cebulactwo",nie będę podejmował owej rękawicy 

Opublikowano

@daimao. nie można wyrazić opinii o danej osobie nie znając jej,nie widziałeś moich prac.

Ba nawet nie jesteś zainteresowany,ale i tak trzeba wyrobić komuś złą opinie,zresztą "cebulactwo",nie będę podejmował owej rękawicy 

Gdybym nie był zainteresowany to bym nawet w ten temat nie wchodził. ;) 

Jaki problem jest w umieszczeniu prac od razu i nie "zawracać dupy" innym proszeniem o przykładowe prace?

Opublikowano

@daimao. tak jak mówiłem nie miałem dotąd styczności z design mmo,ale wedle życzenia pokaże przykładowe pracę o innej tematyce.

Myślę,że trzy prace jako przykład wystarczą :

Pierwsza do bani mało wkładu, 2 pozostałe pnawet okej. Zrób coś z metina nawet na własny uczynek ;)

Opublikowano

Pierwsza do bani mało wkładu, 2 pozostałe pnawet okej. Zrób coś z metina nawet na własny uczynek ;)

Zdecydowanie wystarczają... Popracuj jeszcze w PS kilka miesięcy i pisz ,,podanie", bo jak na razie to są początki (można to łatwo rozpoznać, gdyż każdy początkujący graphicer ma tendencję do przesadzania z płaskorzeźbą i nie używa nic do typografii prócz gradientu... :D). Powodzenia. 

Opublikowano

Oferta ładnie napisana. Mam nadzieję, że ktoś da Ci szansę. Myślę, że jeżeli popracujesz jeszcze 2-3miesiące spokojnie będziesz dobrym grafikiem.

Powodzenia.

Opublikowano

Prace mnie nie przekonały. Mówisz ,że zrobisz coś do metina a tak naprawdę pokazałeś nam tylko przed stronę oraz sklep internetowy co niestety jest łatwiejszą robotą od stron metin2. Wygląd takich stron wymaga większej wiedzy niż pokazałeś na tych zdjęciach.

Nie polecam. 
Moje zdanie mogę zmienić jeżeli pokażesz naprawdę dobrą robotę o tematyce metin2, a nie cs bądź sklepu internetowego.

Opublikowano

@Mistszó myślę,że regulamin zawiera coś w stylu "nie nabijaj postów,jeśli oceniasz to uzasadnij swoją odpowiedź",więc leci report.

P.S Dla tych,którzy nie wierzą,że jestem w stanie zrobić grafike w stylu mmo,w sobote umieszcze prace stworzoną przeze mnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...