Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Party monk training

bula158

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tam chyba malo kto gra :DD

Ja tam gram [3 postacie] i mogę stwierdzić że jest to najlepszy serwer na jakim grałem. Na serwerach PvP jedyne co potrafią ludzie to spamować jakieś bzdurne "dominando", na Infernie jak by taki brazol się odważył to by go zrookowali w dzień. Na zwykłych serwerach stwierdzenie "hunted" jest dla mnie komiczne bo każdy i tak boi się wbić skulla, na Infernie jak dostaniesz "hunta" to możesz sobie tworzyć nowe konto bo sprawdzają czy nie robisz nowej postaci itp. :)

Efekty jednego dnia wolnego od pracy :

lWxix4K.png

Chcesz wspomóc produkcję tego bota? Masz doświadczenie w programowaniu modułów, tworzeniu GUI czy skryptowaniu [C#]?

napisz na pw : http://www.mpcforum.pl/user/1285262-bleblable/

Opublikowano

Widze ze duzo sie pozmienial od kiedy przestalem grac? Od ktorej aktualizacji nie mozna bic monka? Ale za slyszalem ostatnio cos o skillowaniu offline? Moglby sie ktos na ten temat wypowiedziec?

Opublikowano

Widze ze duzo sie pozmienial od kiedy przestalem grac? Od ktorej aktualizacji nie mozna bic monka? Ale za slyszalem ostatnio cos o skillowaniu offline? Moglby sie ktos na ten temat wypowiedziec?

Postać zacznie trenować po 10 minutach po wylogowaniu. To jednak nie przeszkadza w zalogowaniu się na inną postać. Trenować może kilka postaci naraz.
Każdą postacią możesz trenować offline maksymalnie 12 godzin. Wykorzystany czas zostanie pokazany na specjalnym pasku w zakładce skill. Każda sekunda spędzona na treningu będzie odjęta od tej puli. Pasek odnawia się gdy jesteśmy online, lub nie trenujemy offline w stosunku 1:1.
Gdy czas 12 godzin zostanie wyczerpany, postać przestaje trenować i zaczyna się regeneracja paska. Aby zacząć trenować na nowo trzeba ponownie użyć statuy.
Właściciele domków mogą skillować offline przez położenie się do łóżka. Po kliknięciu na łóżko pojawia się menu z wyborem umiejętności do skillowania, po zaakceptowaniu, nasza postać wylogowuje się a umiejętności zaczynają rosnąć.

Prędkość skillowania:

sword/axe/club - 50%

dist - 25%

mlvl - 50%

shielding - 25%

@tibia-wiki

surprise motherfucker

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...