Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czego używać na ravii?

Arbich

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1280953-ravia-s1s2-mod-naprawione-bledy/

Często banują głównie w m1, lochu małp, rzecz jasna jeżeli używasz cheatów z głową to bana nie dostaniesz. 

A na jakich mapach badz jakie stwory zabijać żeby najbardziej się dorobić i nie dostać bana? 
Mam 35 woja myślałem trochę o metkach/ opłaca się na nie chodzić ? dużo ludzi kampi na metki ? bo w kamer modzie jest farm bot czy coś w tym stylu że chodzi na okreslone kordy i jest duży ten czujnik metinów  :)

Czy lepiej było by wystawiać kontrolowanego powiedzmy fish bota powiedzmy siedze na fb i mi łowi rybki ?

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Fb wybij sobie z głowy z tego nie ma zarobku. Zależy jakie masz eq i skille na twoim lvlu są dwa sposoby zarobku albo m2 metki lub średni loch małp z tym, że do lochu potrzebujesz dobrego eq za to w m2 minusem jest duża ilość graczy. Jeżeli żaden z nich Ci nie pasuję to w m1 stawiaj boty na psach tylko tak jak wyżej napisałem administracja strasznie pilnuję. 

Opublikowano

Fb wybij sobie z głowy z tego nie ma zarobku. Zależy jakie masz eq i skille na twoim lvlu są dwa sposoby zarobku albo m2 metki lub średni loch małp z tym, że do lochu potrzebujesz dobrego eq za to w m2 minusem jest duża ilość graczy. Jeżeli żaden z nich Ci nie pasuję to w m1 stawiaj boty na psach tylko tak jak wyżej napisałem administracja strasznie pilnuję. 

No dzięki, ale największy jest problem żeby jakoś dorobić się tego żeby zarobić jeszcze więcej mam mentala skile m1 i tygrysią 9 i fms to wystarczy że powiedzmy zrobie full eq z hp + konik ?

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Nie pozostaję Ci nic innego jak m2 tam też idzie się dorobić, ale niestety nie ma tak, że samo się zrobi :P botów w m1 też nie stawiaj jak nie masz zmiennego ip bo banują za powiązania no chyba, że chcesz zaryzykować tego woja to stawiaj boty przez  około dwa tygodnie i wtedy hajsu Ci sporo wpadnie z hematycznych szkatułek.

Opublikowano

Nie banuja boty na starcie od 1 dnia staly w m1 takze ani razu do mnie zadna osob a z Administracji nie napisale takze bez lipy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...