Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zestaw.

Inchu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, złożyłem sobie komputer, wzorowałem się na pewnym zestawie z tego forum :D Wybrałem tylko tańszy o 50 zł procesor,tańszą o 100 zł kartę graficzną i tańszy o 70 zł zasilacz :>.  I czy ten zestaw jest dobry? Czy wszystko jest ze sobą kompatybilne?
Powinienem dokupić jeszcze dodatkowe chłodzenie? Czy cos? :D
Na komputerze będę grał głównie w Ghost Recon Online, Tera Online, Dungeon Neverwinter i gta 4, bo leży u mnie na półce i zbiera kurz :D Na żadne nowe produkcję nie liczę :D
Dysku nie ma dlatego, gdyż już go posiadam, ze starego kompa.

http://www.morele.net/inventory/info/qXYqrw/

Jeżeli coś do siebie nie pasuję, to prosiłbym o wymianę, mój budżet to 1200 :>

Opublikowano

Zasilacz na Corasir vs 450, procek na g3258 i karta na r7 250 jeśli myślisz o graniu.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Zasilacz na Corasir vs 450, procek na g3258 i karta na r7 250 jeśli myślisz o graniu.

Na tym co podałem, to nawet ghost recon online, tera online, dungeon neverwinter mi nie pójdzie że muszę wymieniać? 

Nie zależy mi na nowych i wymagających produkcjach, tak jak napisałem 

Opublikowano

Na tym co podałem, to nawet ghost recon online, tera online, dungeon neverwinter mi nie pójdzie że muszę wymieniać? 

Nie zależy mi na nowych i wymagających produkcjach, tak jak napisałem 

r7 240 to nieopłacalny, mało wydajny syf. Aktualnie jedynym opłacalnym i w miarę nadającym do gier pentiumem jest g3258, nie ma sensu brać innego. Zasilacz do zmiany obowiązkowo.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

r7 240 to nieopłacalny, mało wydajny syf. Aktualnie jedynym opłacalnym i w miarę nadającym do gier pentiumem jest g3258, nie ma sensu brać innego. Zasilacz do zmiany obowiązkowo.

A czy po świętach, gdzieś tak w styczniu, będę mógł liczyć na jakieś promocje, wyprzedaże poświąteczne? Czy na morele.net czegoś takiego nie ma? :D

Ew. Techplanet.pl albo inna podobna strona

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...