Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta graficzna.

TheParkourPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest 25-27 cm a jak nie to tam jest jakaś metalowa ścianka ale ona jest wykręcana więc da rade. A jeśli chodzi o płytę główną? To ma coś do rzeczy. Bo jak patrze na inne tematy to podają płytę główną. Ona też na coś wpływa  ?

2a0c2mq.png

Opublikowano

znaczy jak nie masz zamiaru modowac hd 6950 na hd 6970 (wgrywanie biosu karty) to nie oplaca sie hd 6950, chyba ze juz kupisz zmodowana sztuke

wiec w zasadzie jesli masz hd 6970 w cenie hd 6950 bierz tą pierwszą

­

Opublikowano

znaczy jak nie masz zamiaru modowac hd 6950 na hd 6970 (wgrywanie biosu karty) to nie oplaca sie hd 6950, chyba ze juz kupisz zmodowana sztuke

wiec w zasadzie jesli masz hd 6970 w cenie hd 6950 bierz tą pierwszą

Nie mam pojęcia co to jest modowanie karty graficznej a 6970 są po 400zł więc biorę tą 6950 za 300.

2a0c2mq.png

Opublikowano

No ok. A wymiary te co ty podałeś jaka ta karta ma... Bo tamta by się zmieściła na styk bez odkręcania elementów a ta wydaje się trochę większa.

2a0c2mq.png

Opublikowano

piekarnik, zobacz ile jest miejsca po odkreceniu tej scianki

Jest dużo wolnego miejsca. jakieś dodatkowe 15 cm w prawą stronę. A płytę główną można przełożyć jeden poziom wyżej.

2a0c2mq.png

Opublikowano

mozna ryzykowac, kupno uzywanej dobrej budy nie jest jakims sporym wydatkiem gdyby nie weszla karta

No ta 6950 była mniejsza :P Nie lepiej kupić te 6950 ? Bo to by weszło. Jutro mogę podesłać zdjęcie z boku :P A ile nowa obudowa by kosztowała ? 

2a0c2mq.png

Opublikowano

to co ci dalem (tego gigabyte) to jest hd 6950 tylko zmodyfikowana na hd 6970 poprzez wgranie odpowiedniego biosu karty

sensowny cooler master/antec/thermaltake/aerocool to wydatek 50-100zł

­

Opublikowano

to co ci dalem (tego gigabyte) to jest hd 6950 tylko zmodyfikowana na hd 6970 poprzez wgranie odpowiedniego biosu karty

sensowny cooler master/antec/thermaltake/aerocool to wydatek 50-100zł

No jeśli te 6950 ma takie same wymiary jak 6970 to się zmieści. 

2a0c2mq.png

Opublikowano

@Rzary albo @trollu jest jeszcze jakiś zasilacz bo jak teraz patrze na allegro to ten porzedni już wygasł a ja zamawiam dopiero w sobotę. A teraz są te na allegro po 120zł a ja potrzebuje do 90zł.

2a0c2mq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...