Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam dobrego PC który pociągnie takie gry jak: ...

Cas93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 

Szukam jakiegoś dobrego PC który pozwoli mi na grę w gry takie jak: Battlefield 4, The Crew i Forza Horizon 2

Bardzo bym prosił żebyście podesłali jakieś linki z aukcjami lub też linki do sklepów gdzie przykładowo bym mógł taki sprzęt zakupić.

Pieniądze które mogę na to przeznaczyć to 5.000 zł.

Wszystkie konkretne odpowiedzi będę nagradzał +

Opublikowano

Sama skrzynka? Potrzebujesz systemu?

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Sama skrzynka? Potrzebujesz systemu?

Sama skrzynka, resztę już zakupiłem.

Wyleciało mi z głowy żeby dodać jeszcze jedną grę: DayZ Standalone na full detalach.

Opublikowano

470391418066167945009.png

Chyba sobie żartujesz z tym zestawem. Gtx 980? W dodatku od Gigabyte? No tak, zapomniałem, przecież to bardzo opłacalna karta kappa.png i5-4590? W tej cenie nie ma mowy żeby nie robić oc. Cooler tak bardzo potrzebny. Ramy tak bardzo 1600 ;_; 

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

Opublikowano

Wątpię żeby gość robił OC, a wiadomo, że bawienie się napięciami może doprowadzić do dymu. Więc proc w wersji K i płyta Z97 jest bez sensu. Ale to już moje zdanie.

Opublikowano

Nitex, zaproponujesz mi jakieś dobre wyjście ? bo widzę że znasz się na rzeczy.

Mam do was jeszcze jedno pytanie dodatkowe, jak to jest z tym podpinaniem TV pod PC ? jakie kable dokładnie potrzebuję?

Opublikowano

Nitex, zaproponujesz mi jakieś dobre wyjście ? bo widzę że znasz się na rzeczy.

Mam do was jeszcze jedno pytanie dodatkowe, jak to jest z tym podpinaniem TV pod PC ? jakie kable dokładnie potrzebuję?

Bierz zestaw od @Maczak najlepszy w tym budżecie. Jeśli masz hdmi w tv to podepniesz go zwykłym kablem hdmi, niczego innego nie potrzebujesz

KLIK!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...