Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

części/modernizacja

Szanjo?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do wydania 1100zl na modernizacje mojego zlomu. Mam dysk westerndigital 320gb, naped, corsair 350 i obudowe. Zestaw pod gry.

44883245864358281345.png

Opublikowano

Only morele jakiś piekarnik do kupie wentylator do obudowy dysk sata prosze o konkrety a nie glupie pytania

44883245864358281345.png

Opublikowano

Używki? A dasz mi 100% gwarancji ze to bd dzialac chodz przez 2lata. I dostane gwarancje 12mies

Plyta za 220 do budzetówki lepiej wziac jakąs za max 150 zl i dolozyc do procka

44883245864358281345.png

Opublikowano

Używki? A dasz mi 100% gwarancji ze to bd dzialac chodz przez 2lata. I dostane gwarancje 12mies

Plyta za 220 do budzetówki lepiej wziac jakąs za max 150 zl i dolozyc do procka

Po co dokładać do i3, skoro ten pentium po oc zaoferuję Ci taką samą wydajność? 

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Po co dokładać do i3, skoro ten pentium po oc zaoferuję Ci taką samą wydajność? 

fajnie ze do takiego oc trzeba dobrej plyty z dobra sekcja zasilania i coolera, to juz wydatek na poziomie i3

po co taka plyta? pod przyszla rozbudowe jelsi bys chcial, zreszta powiedzialem ci na czym mozesz oszczedzic

­

Opublikowano

fajnie ze do takiego oc trzeba dobrej plyty z dobra sekcja zasilania i coolera, to juz wydatek na poziomie i3

po co taka plyta? pod przyszla rozbudowe jelsi bys chcial, zreszta powiedzialem ci na czym mozesz oszczedzic

4ghz na boxie i na płycie za 150zł wyciągniesz, a wtedy to jest już prawie poziom najtańszej i3.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Tylko po co robic oc jak mozna kupic i3 ktory jest wydajniejszy. Nie potrzeba mi tak drogiej plyty.

44883245864358281345.png

Opublikowano

Tylko po co robic oc jak mozna kupic i3 ktory jest wydajniejszy. Nie potrzeba mi tak drogiej plyty.

nawet oszczedzajac na plycie nie stac cie na i3, chyba ze masz ciac na karcie co jest bezsensem w tym budzecie

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...