Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z uruchamianem programu

Rayzer.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Od kąd zainstalowałem TS na swoim komputerze, ani razu nie udało mi się na niego wejść. Gdy tylko chcę włączyć program wyskakuje:

cvh1hqsu0zsa.png

Co mam z tym zrobić? Dopiero co zainstalowałem nowego Windowsa (na tamtym też tak się działo).

ca652m1ce81r.png

Z góry dziękuje za pomoc (za przydatne odpowiedzi daje +! ;))

Opublikowano

Do service Pack 3 wyszło mnóstwo poprawek, doinstaluj to wszystko. Posprawdzaj czy masz wszystkie sterowniki jeżeli nie dograj je na swój komputer. Jeżeli to nie pomoże napisz, będziemy próbować dalej ;).

x

Opublikowano

No i klasyczne pytanie - nie lepiej na 7kę zmienić?

Podaj notabene specyfikację PC.

//Tak.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Nie sądze, że system win7 pójdzie mu na 512 mb ram.

Ogólne wymagania systemu Windows 7:

• Procesor 1 GHz lub szybszy, 32-bitowy (x86) lub 64-bitowy (x64)

• 1 GB (architektura 32-bitowa) lub 2 GB (architektura 64-bitowa) pamięci RAM

• 16 GB (architektura 32-bitowa) lub 20 GB (architektura 64-bitowa) wolnego miejsca na dysku twardym

• Urządzenie graficzne DirectX 9 ze sterownikiem WDDM 1.0 lub nowszym

x

Opublikowano

Wiem to. Wracając do tematu TS; zainstalowały się aktualizacje dla systemu a błąd nadal występuje. :/

Opublikowano

Producent TS'a nie ma na swojej stronie wymagań dotyczących TS'a ale szczerze wątpię by wspierał jeszcze XP zwłaszcza że nie ma już wsparcia dla tego systemu. Jedyne co by mogło Ci pomóc to tylko i wyłącznie zmiana systemu jak kolega wyżej napisał o systemie win7.

Albo ewentualnie możesz spróbować jeszcze jednym sposobem.

odinstaluj TS3 za pomocą programu revo uninstaller
Dlaczego akurat tym programem a dlatego ze ten program usuwa też wszystkie wpisy w rejestrze windowsa
i zainstaluj najnowszego ts3 http://www.teamspeak...?page=downloads wybierając odpowiednia ilość bitów które posiada twój system którego używasz

x

Opublikowano

Jedynie jeszcze możesz użyć wersji 3.013 tsa która pewnie zadziala (nwm czemu mam ten sam problem gdzieś przeczytałem że na tej wersji chodzi i sprawdziło się.)

Opublikowano

Producent TS'a nie ma na swojej stronie wymagań dotyczących TS'a ale szczerze wątpię by wspierał jeszcze XP zwłaszcza że nie ma już wsparcia dla tego systemu. Jedyne co by mogło Ci pomóc to tylko i wyłącznie zmiana systemu jak kolega wyżej napisał o systemie win7.

Albo ewentualnie możesz spróbować jeszcze jednym sposobem.

odinstaluj TS3 za pomocą programu revo uninstaller
Dlaczego akurat tym programem a dlatego ze ten program usuwa też wszystkie wpisy w rejestrze windowsa
i zainstaluj najnowszego ts3 http://www.teamspeak...?page=downloads wybierając odpowiednia ilość bitów które posiada twój system którego używasz

Korzystam z Your Unistaller 2008.

Jedynie jeszcze możesz użyć wersji 3.013 tsa która pewnie zadziala (nwm czemu mam ten sam problem gdzieś przeczytałem że na tej wersji chodzi i sprawdziło się.)

Ściągnąłem.

Zainstaluj NetFramework 3.5 i 4.0

Zainstalowałem 3.5

Prawda jest taka, że teraz wszytko działa. Dziękuje wam wszystkim za pomoc. :)

Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...