Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Folder .minecraft

lukasz2002345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć czy mógłby mi ktoś podesłać folder . minecraft ? mam problem z minecraftem ale nawet nie będę o nim , bo nikt mi nie umie pomóc.Więc jak by ktoś mógł to bym się odwdzięczył , ale nawet nie wiem jak , ponieważ jestem nowy na tym forum :)

Opublikowano

Sprawdź taką ścieżkę C:\Users\Pablo\AppData\Roaming\.minecraft\assets\virtual\legacy (WIN7) w Xp jest AppData>.minecraft>assets>virtual>>legacy

I sprawdź folder sound jeżeli go nie masz moge Ci go wysłać bo to jest tylko 200/300mb

Jaki launcher używasz jaki system masz i czy na innych plikacg grach itp dźwięk jest

TEMAT

Opublikowano

Nie mam folderu virtual :O A launchere to :ExtremeTeam , keinett, mineshafter , magiclauncher , zyczu .Na każdym launcherze to samo.Czyli chyba chodzi o tem folder "virtual".System win 7.A co do innych gier to jest git.

Opublikowano

Tak w folderze virtual jest kolejny folder sound w którym są dźwięki.

Folder waży tylko 150mb więc zaoszczędzone jest prawie 400mb przesyłania

Skan lokalnym antyvirusem ponieważ plik za duży na Skan On-Line

Wrzucasz folder do >> C:\Users\Pablo\AppData\Roaming\.minecraft\assets

Link do pliku virtual >>>   http://przeklej.org/file/whkIpn/virtual.rar

Sorki że tak długo ale slaby net dziś mam :D

TEMAT

Opublikowano

W takim razie problem leży po stronie komputera. Jaką masz kartę dźwiękową? Nie upadł ci może ostatnio laptop/komputer?

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

Virtual wkleiłem do AppData\Roaming\.minecraft\assets , i dzisiaj zauważyłem że w gta san andreas nie ma połowy dźwięku. A tak to na kompie wszstko działa.Sorki , że mnie tyle nie było.

Opublikowano

Virtual wkleiłem do AppData\Roaming\.minecraft\assets , i dzisiaj zauważyłem że w gta san andreas nie ma połowy dźwięku. A tak to na kompie wszstko działa.Sorki , że mnie tyle nie było.

Standardowo oczyść komputer ze śmieci, zaaktualizuj sterowniki, skanuj antywirusem powinno pomóc :)

sygnatura.png

Opublikowano

Może sprawdź podłączenie głośników do komputera. Miałem raz tak, że jak kabel był niedokładnie podłączony to nie było słychać niektórych dźwięków.

Opublikowano

Skoro dźwięk działa, wkleiłeś folder z dźwiękami Mc i nadal nic....

Gadasz że w GTA Sa jest podobny problem sprawdź kilka ostatnich rzeczy:

1. Jaki masz jack

taki : http://4video.pl/img/cms/2.jpg      ten obrazek bardziej a prawo chodzi mi o te przedziałki na styku tutaj jest jack podzielony na 3 części

czy raczej taki masz : http://ask.europe.creative.com/wwimages/audio_int/images/soundcard19.jpg        tak samo chce wiedzieć na ile części masz podzielonego jacka tutaj         jest  podzielony na 4 części

Jeżeli na 3 to nie wina jacka jeżeli na 4 to jego wina ponieważ nowe laptopy, komputery, telefony itp itd nie mają już obsługi Jack 4 tylko 3 jeżeli masz na 4 części nie wciskaj jacka do samego końca tylko włącz muzyke i sprawdź w którym momencie łapie idealnie dźwięk (pomału wsadzaj jacka do wejścia) ponieważ te Jacki 4 są tak zrobione że na prawie całej długości połowa dźwięków jest zniekształcona albo nie słychać jej lecz na pewnym kawałku działa wszystko dobrze.

2. Sterownik karty dźwiękowej sprawdź sterowniki programem SlimDrivers i zobacz czy tam masz jakieś aktualizacje do zrobienia

Ew. podaj mi parametry kompa z modelem karty dźwiękowej

TEMAT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...