Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki steelseries 5h v2 czy moze inne?

shakalagupagu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam słuchawek:

~ Budżet: do 150zł

~ Rodzaj słuchawek: nauszne

~ Zastosowanie: gry (counter strike global offensive) / muzyka

~ Środowisko: dom

~ Źródło:  komputer 

~ Charakterystyka / Czego wymagam: chciałbym aby bardzo dobrze sprawowały się w grze counter strike global offensive.

Zastanawiam się nad steelseries 5h v2 ale nie wiem czy są lepsze od 5h v3 i nie wiem czym się one różnią.

Opublikowano

Ja mam Creativy Fatality Gaming i też fajnie się sprawdzają w grach oraz przy słuchaniu muzyki. Są one dostępne za 130 zł.

//

Opublikowano

Śmiem sądzić, że karta dźwiękowa nie ruszana od "nowości", więc integra. Pierwsze od czego musisz wymagać dobrego dźwięku to jego źródło, a więc ja bym zastanowił się nad jej wymianą. Słuchawki jakie mogę Ci polecić do 150zł to oczywiście firma Superlux i model HD330, a troszkę przekraczające budżet HD 681 Evo v1 / v2. Jeżeli chodzi o gry typu cs będą się sprawdzały, ponieważ bardzo ładnie schodzą do dolnych częstotliwości i są dość przestrzenne. Jeżeli chodzi o troszkę jaśniejsze brzmienie, odstające jakością ale tańsze, zwykłe HD 681. Od razu zostaję trochę na kartę ;) Oczywiście do muzyki są to słuchawki idealne, jedne z lepszych w swoim przedziale cenowym bacząc na porównanie jakość - cena.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...