Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2PL co bonować

tureko101

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam sporo zmianek i dodan ze skarpet i 1x 5 bon . nie wiem czy zbierac na cos czystego wklepac bony i sprzedac, chodzi o to ze ja wiekszy niz 35lvl miec nie bede dopoki pla nie przejmie inna firma i nie zmienia zasad gry,bo dzis gra opiera sie wylacznie na IS , jesli to sie zmini zaczne grac tu , a ide powaznie grac na SG , ten pl bedzie tylko dla kasy bo kasa zawsze sie przyda, ( sprzedaż allegro) Wiec ktos doradzi co najlepiej bonowac, mam srebrna +9 czystą , wiec moze ją? A może kupić bojowego +9 z kd +4 za 40kk i dodawac bony ?  ebo mam +7 bo wystarczaja ale moge kupic +9 i dodac bony i pare razy resnac.  tarcze na 61 z nno i 5b chodza po 310-380kk ,  bojowy x5bon i kd +4 ale to lud musi byc z 350kk

ebo z dt i dobrymi bonami nawet i za 400kk , stalki tanie sa za 200 idzie dorwac.

Opublikowano

Zobacz na cos jest popyt. O czym ludzie spamuja, ze kupia. Moim zdaniem najlepszym pomyslem byloby kupno jakiegos bojowego i jego bonowanie. Stalki niekoniecznie, bo sa warte grosze. Ewentualnie moze jakas sokola +9?

who cares?

Opublikowano

Najlepiej jak by udalo ci sie zrobic ladnego bojowego 10 luda + 12 sila lub 12 int albo 10 luda 10kryt/10szycie
Ale i tak bedziesz musial cos wydac na 5 bon, skoro masz 1sztk to ci na 90% nie wejdzie.

Opublikowano

Jeżeli zgromadziłeś już trochę hajsu to zakupi branse z łez, necyk z łez i fenki/ebo to są itemy na które zawsze będzie popyt nie ważne na jakim serwerze. 

Opublikowano

Pan wyżej wyjaśnił sytuacje, nie ma większego zarobku niż na tych trzech itemach. Fenki są w cenie, kup np. czyste +8 i bonuj, nie jest to duży wydatek. Dobrym pomysłem, jeżeli masz ograniczoną gotówke byłoby dt, zaoszczędziłbyś trochę przy odrobinie szczęścia. Wisior, czy bransa z łez nawet ze średnimi bonami u mnie na serwie(Etolin) to kwestia ponad 800kk yang, także zarobek jest spory ;) Szkoda hajsu na bonowanie czegoś, co nie jest w cenie i trudno z żydem.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Przekonaliście mnie do tego żeby bonować fenki albo ebo +9 . Zaopatrzę się w to , fakt faktem bawienie sie z kd w bojowym albo w perfekt bony 10 luda 12 sila/inta to juz nie jest takie proste, Dzieki temat do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...