Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Szukam pluginu lub skryptu na ophasło czyli żeby dac op'a to trzeba wpisac haslo albo tylko przez konsole oraz plugin albo skrypt na to żeby nikt innym nie mógł dawać z adminów w permission ** ''gwiazdek'' bardziej chodzi mi o te gwiazdki jeżeli by mi ktoś znalazł albo napisał oferuje range na moim serwie gra po 150-200 osób tylko ostatnio jeden typ wbija mi i rozwala spawn wszystko pozabieralem mu i nic

Opublikowano

lub w pluginie NoCheatPlus (w confingu) zmienisz :

commands:
    consoleonly:
      active: false  <-- Tu zmień na true aby zablokować na serwerze /op , op wtedy dajesz tylko za pomocą konsoli
      message: '&cI''m sorry, but this command can''t be executed in chat. Use the console instead!'
      commands:
      - op
      - deop

A co do tych " * " też miałem typa "nick Poke,St3am itp rożne miał ale to mniej ważne .....  wyłącz serwer ,  wejdź w pexa i na samym dole szukaj ludzi z " * " usuń tych graczy , następnie wejdź w listę OP usuń osobę. Ustaw to w confingu na true. o poprzez konsolę daj Sb Op .

aha i zanim usuniesz jeszcze te osoby z pexa zapisz nicki  od rejestruj ich lub zmień hasło i wbij na jego konto (sprawdź eq,enderchest,działki,jego home) może mieć schowane EQ .

Myślę , że pomogłem .
3-maj się ! :)

Cześć :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...