Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 diumar zarobek?

Sebekxz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jak Ci się znudzą skarpetki to leć standardem: rybki, rudy, metki w m2. Aczkolwiek skarpety są teraz najlepszym źródłem zarobku (lecz czasochłonnym jeżeli bez bota).

who cares?

Opublikowano

Wbijaj 30 lvl łowisz rybki otwierasz je małze możesz otwierać lub sprzedawać jak kto woli :

Następnie możesz dropić riby , fms i sprzedawać na rynku :)

Opublikowano

Najlepiej drop te skarpetki a z nich te dodania i zmianki, wybonuj cos i sprzedaj.

Dokładnie, teraz masz najlepszą możliwość zarobku= skarpety jak zapewne wiesz lecą z nich bodzie, kamyki duchowe, zmianki, dodania i yangi więc możesz się wzbogacić wciągu paru dni o sporą sumę.

Opublikowano

nie wiem, jak reszta osób wypowiadających się ale ja uważam ze bicie metków  w m2  jest z*******e :P

hx6hZ7.jpg

Opublikowano

Jakimi środkami dysponujesz?

Ogólnie polecam ewent świąteczny póki trwa.

Dysponuje bodym 46 lvl (moge wbić 55 + -) bojowiec będzie w czwartek.

Eq tygra 9 fms 29 sr do zmiany, 5-katna 7, ebo 9, zelek 9, bizu 1.5k cale.

Opublikowano

Dysponuje bodym 46 lvl (moge wbić 55 + -) bojowiec będzie w czwartek.Eq tygra 9 fms 29 sr do zmiany, 5-katna 7, ebo 9, zelek 9, bizu 1.5k cale.

Z takim eq powienienes dawac rade na metkach cienia/twardosci.Na twoim miejscu to wlasnie tam bym zarabial.

Srij9JT.png

Opublikowano

Polecam Ci do 19 stycznia ( bodajże ) bawić się w skarpetki - możesz łatwo zarobić na kamykach, sprzedaży miksowania itemów i tych innych. 
Na drugim miejscu są metiny, trzecim zapewne rudy - ryby są mało warte a małże słabo schodzą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...