Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Technik/Pomocnik! Wejdź, a dowiesz się więcej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty gimbusie mało masz do gadania bo wszędzie spamic, polecam bo?powiedział pro elo technik zrobiony serwer na gotowcu czy nie wiadomo czym co nawet nie ma 50 osób online.Co do tematu to mnie interesuje ta informacja.Idź lepiej się zajmij hakowaniem ambrozjakowi konta na mpc :)

Ty za bardzo widzę tutaj fikasz a gówno umiesz.

Source pewno dopiero kompilujesz jak na mpcforum zrobiono temat i pewno z innych for bierzesz fixy, bo sam nie umisze pomyśleć i poduczyć się języka...

cebulaczku *-*

Co do tematu, nie miałem styczności z autorem tematu, jaki serwer robiłeś/miałeś?, ile dziennie robisz przy plikach?

Opublikowano

Ty za bardzo widzę tutaj fikasz a gówno umiesz.

Source pewno dopiero kompilujesz jak na mpcforum zrobiono temat i pewno z innych for bierzesz fixy, bo sam nie umisze pomyśleć i poduczyć się języka...

cebulaczku *-*

Co do tematu, nie miałem styczności z autorem tematu, jaki serwer robiłeś/miałeś?, ile dziennie robisz przy plikach?

Tamten to jakis cebulak ale ty też polecasz troiana ktory nawet "swoich" funkcji ktore udostepnil (z liba imera) nie zabezpieczyl i wlasnie pokazujesz jak ty sie znasz. Kolejny z*******y technik z mpc.

MTnm3AS.png

Opublikowano

Tamten to jakis cebulak ale ty też polecasz troiana ktory nawet "swoich" funkcji ktore udostepnil (z liba imera) nie zabezpieczyl i wlasnie pokazujesz jak ty sie znasz. Kolejny z*******y technik z mpc.

Eh co za ludek....

Przynajmniej robi coś sam a nie jak wy bierzecie wszystko z neta...

Jednak jedna osoba prawdę mówiła, że szkoda się udzielać na tym forum.

Opublikowano

Eh co za ludek....

Przynajmniej robi coś sam a nie jak wy bierzecie wszystko z neta...

Jednak jedna osoba prawdę mówiła, że szkoda się udzielać na tym forum.

hahah ty jesteś taki glupi czy tylko udajesz ?

Właśnie ci napisałem ze te funkcje pochodzą prosto z liba imera i nie sa jego autorstwa tylko imera którego nawet nie znasz bo jesteś Cebulakiem.

Wiec co on robi takiego samemu ?

To całe max_stat ? Śmiech .. eTony pokazywał jak dodawać takie rzeczy do configu on zmienił 3 linijki i robi z siebie developera.

Ludzie max lvl umieli edytować 2 tygodnie po wycieku a on do teraz nie umie limitów zmienić.

Właśnie swoją zajebistą wiedzą pokazujesz jakim jesteś idiotą i że gówno umiesz i nie masz prawa oceny czy ktoś jest dobry czy nie.

Widać profesjonaliści się tutaj znaleźli :) Nie wiem Hya nie znam Cię, więc nie oceniam. 

Ref.

Widzę jesteś profesjonalistą skoro "trochę" umiesz pisać questy.

PS. Na czym polega ta konfiguracja vpsa bo chciałbym się pośmiać.

MTnm3AS.png

Opublikowano

Hm. Moim zdaniem ten temat nie jest do dyskusji :)

Jak chcesz pisz na PW. Ale nie mam czasu na takich cebulaków jak Ty. Więc, przestań bo tylko śmiecisz mój temat. 

A i czy gdzieś napisałem, że jestem profesjonalistą? Chyba czytanie ze zrozumieniem się kłania widzę. Szkoda słów na takich ludzi jak Ty :) Hejty, hejty..

Jeśli ktoś chciałby się ze mną skontaktować, proszę pisać tutaj na prywatną wiadomość, lub na GG : 36168269 

1EPZ6G.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@Rysie_Q

Ty leszczu to się nie udzielaj, bo nawet mnie nie znasz, z mpc może zaczerpnąłem z 2 poradników, bo jestem samoukiem ;) Jakbyś trochę popatrzył po innych forach to byś nie był taki cwany.Złodziej to ja nie powiem kto tu jest, handel nie swoim SF :D

@1361622928-U485574.pngHya ty nie bądź następny taki cwany, języki programowania nie są mi obce, nie znaczy, że mam się chwalić na tym forum i publikować wszystko :)

Kogoś kogo nie znam dokładnie nie oceniam, pozdrawiam.

A co do tematu, koleś niby projekt miał i w ogóle a w trawie cicho (11 stycznia dokładnie), niby oferuje pomoc przy plikach a jest w ogóle nie zdecydowany.Neutral

ezgif-1-018983d124.gif

Opublikowano

@Rysie_Q

Ty leszczu to się nie udzielaj, bo nawet mnie nie znasz, z mpc może zaczerpnąłem z 2 poradników, bo jestem samoukiem ;) Jakbyś trochę popatrzył po innych forach to byś nie był taki cwany.Złodziej to ja nie powiem kto tu jest, handel nie swoim SF :D

@1361622928-U485574.pngHya ty nie bądź następny taki cwany, języki programowania nie są mi obce, nie znaczy, że mam się chwalić na tym forum i publikować wszystko :)

Kogoś kogo nie znam dokładnie nie oceniam, pozdrawiam.

A co do tematu, koleś niby projekt miał i w ogóle a w trawie cicho (11 stycznia dokładnie), niby oferuje pomoc przy plikach a jest w ogóle nie zdecydowany.Neutral

Miałem problemy akurat w tamtym okresie czasu.

I proszę naprawdę mi tutaj nie spamować/kłócić się. Wyjaśnijcie to sobie na PW, a nie u mnie w ogłoszeniu!

Nadal aktualne.

1EPZ6G.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...