Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę GM!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4491114179934051260107.png

Witam.

Szukam dobrego serwera na którym bym mógł zostać Moderatorem.

Coś o sobie: Nazywam się Kuba, mam 14 lat chodzę do drugiej klasy gimnazjum w Toruniu. Głównie interesuje się informatyką i we wszystkim co z nią związane. Moim hobby jest tworzenie gier komputerowych, w przyszłości zamierzam zostać twórcą gier. Obecnie tworzę gry w pewnym programie wydany przez Japoński zespół Enterbrain - nie trzeba znać żadnego języka programowania. Jeśli chcemy ulepszyć swoją grę różnymi dodatkami wtedy jedynie możemy posłużyć się językiem RUBY. Interesuje mnie wiele sportów, jednak najbardziej siatkówka i piłka nożna. Przechodząc do tematu Moderatora; bardzo lubię wykonywać pracę Administratora/Moderatora, zarządzanie i niezwykły kontakt między użytkownikami/graczami sprawiają, że po prostu to kocham. Nie lubię się za bardzo wywyższać nad innymi, lubię każdego z osobna i nie chcę nikogo ranić. Staram się jak najlepiej wykonywać swoje obowiązki i normalnie z tym żyć. Zajmuje się tym nawet długo, powiedzmy 3-4 lata. Zaczynałem bardzo młodo; jednak już wtedy umiałem poprawnie pisać i odpowiednio się zachowywać. Łatwo przyswajam nowe środowiska pracy, np. nie byłem jeszcze Moderatorem na serwerze MT2, jednak gdyby ktoś poświęcił mi pięć minut i powiedział jakie ma prawa, co musi robić bym to zrozumiał. Mam ogromną wartość dla wszelkiej Administracji, wiem jaką mają pracę i również jaką mam ja. Nie lubię "kolorować" tekstu, jak to robią inni. Moim zdaniem wygląda to nie estetycznie i zniechęca do współpracy. W Metina gram dość długo, nie opanowałem wszystkiego, jednak większość umiem i mogę pomóc graczom w ich problemach.

Co oferuję?

- pilnowanie serwera do 9h dziennie*

- poprawne pisanie w języku polskim

- doświadczenie Moderowania

- doświadczenie zarządzania

- umiejętność pracy w grupie

- pełne pilnowanie graczy

- spokój i opanowanie

- pomaganie graczom

- robienie eventów**

- reklamę serwera

Co oczekuję?

- serwera dedykowanego

- doświadczonej Administracji

- serwera na którym gra powyżej 50 osób

- swobodnej pracy

- miłej atmosfery

* - jeśli na serwerze przebywa więcej niż 30 osób/kiedy mam czas

** - po wcześniejszym wytłumaczeniu mi/po ogarnięciu tego

Jeśli jesteś zainteresowany współpracą ze mną, pisz tu, na PW bądź (lepiej) GG: 49184376

Pozdrawiam,
Gorn5

Opublikowano

Wiek nie ma tu znaczenia. Liczy się odpowiednie zachowanie i doświadczenie w takich sprawach jak Moderowanie/Administrowanie. Każdy musiał zaczynać od początku - od zera. Nastał ten moment kiedy i ja chcę spróbować czegoś nowego. Mając na myśli "dobrego" nie chodziło mi o mega serwer, gdzie jest 5000 graczy online. Dobry kontakt z Administracją oraz Administracja - gracz to podstawa. Ilość graczy to już druga sprawa. Dzięki za powo. ^^

Opublikowano

Wiek nie ma tu znaczenia. Liczy się odpowiednie zachowanie i doświadczenie w takich sprawach jak Moderowanie/Administrowanie. Każdy musiał zaczynać od początku - od zera. Nastał ten moment kiedy i ja chcę spróbować czegoś nowego. Mając na myśli "dobrego" nie chodziło mi o mega serwer, gdzie jest 5000 graczy online. Dobry kontakt z Administracją oraz Administracja - gracz to podstawa. Ilość graczy to już druga sprawa. Dzięki za powo. ^^

No to życzę ci jeszcze raz powodzenia. ;)

Chociaż sądzę ze masz marne szanse

Opublikowano

Szczerze to mało napisałeś. Popatrz na osoby na tym forum ktore piszą bardzo długie tematy gdy chcą zostać GM a nim nie są. Myślę ,że musisz rozwinąć się tematycznie w poście, oraz dorosnąć do minimum 16 lat. Życzę powodzenia :)

Opublikowano

Nie będę każdemu z osobno pisał tego samego, więc jeśli chodzi o wiek pozostawię to bez komentarza. Co do rozwinięcia; spróbuje coś więcej napisać.

Opublikowano

wiek 14 lat, jak dla mnie to sam wiek już cię skreśla, w dodatku twoje doświadczenie jest praktycznie zerowe,

neutral.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...