Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak możliwości strzału podczas celowania

IlikeCs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko jak wyżej. Gdy nie celuje, moge oddać strzał używając lewego przycisku myszki. Lecz gdy wcisne prawy, i bohater przycelowuje bronią aktualnie trzymaną w ręce/kach oddanie strzału jest niemożliwe. Jest tak od początku gry. Gra jest spatchowana do wesji 1.03 . Prosze o pomoc ;c!

146823-Stop-War-Hug-More.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Lub jesli masz pirata wejdz na tnttorrent i sciagnij z tamtad. Wpisz sb FarCry 4 1.4 i ktores pobierz wstawilbym ci linka ale jakis imbecyl mi go pewnie usunie, bo tu nie mozna pomagac jak ktos nie ma oryginalnej gry ;x

Opublikowano

No niestety, to jedyna część spiracona, nie chce wydawać pieniędzy na coś, co według 3/4 graczy jest gniotem. Poprostu chciałem sprawdzić czy  to prawda. :/ Dzięki za pomoc :)

146823-Stop-War-Hug-More.jpg

Opublikowano

No niestety, to jedyna część spiracona, nie chce wydawać pieniędzy na coś, co według 3/4 graczy jest gniotem. Poprostu chciałem sprawdzić czy  to prawda. :/ Dzięki za pomoc :)

Sprawdź na forum skidrow, tam chyba są patche :D

ARIONE-MINI.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...