Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka postać najpierw?

Rumun_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam zamiar wrócić na PL'a. Już wiem kim grać i wgl (Mental - główna postać, WP - dropek, Smoki - buffy). I tak, nwm jak zacząć żebyście zrozumieli... Nwm którą postać najpierw zrobić... Dropka czy główną postać. Gram na serwerze Negros a tam ceny są dość wysokie i wgl i nwm czy najpierw zrobić dropka żeby było mi łatwiej zacząć mentalem czy nie tracić czasu i od razu robić mentalem i nim próbować coś zarobic i dopiero jak rozwine mentala zrobic wp... Ohh, mam nadzieję że rozumiecie.. Błagam, pomóżcie. Pozdrawiam, Rumun :D

Opublikowano

Powiem Ci tak. Jak masz dużo czasu na grę to zaczynaj dropem. Siedz w m2 na metkach sprzedawaj drop następnie kupujesz ogarnięte eq na mentala. Pozostaje CI tylko exp wojkiem. 

Opublikowano

Na razie nie warto zarabiać postaciami itd.

Lepiej jak zrobisz główna postać i drop skarpety 1lv, no i oczywiście masz prezenty.

Specjalista
Opublikowano

Puki trwa event świąteczny spędzaj jak najwięcej czasu na nim.

Na początek zrobiłbym wp-ka jak w miarę zrobisz/kupisz eq na mentala to wtedy go zrób :)

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Zawsze jest tak, że zaczynamy grę główną postacią i taki schemat Tobie też polecam z tym, że zacznij grę bodziakiem do 30 lvl i później zmień profesje na mentala w trakcie dobijania lvla na pewno uda Ci się wydropić coś co przyniesie Ci korzyści. Następnie do 35 mentalem, zrób bojowca i exp dalej a od czasu do czasu wbijaj na surke swojego dropa.

Opublikowano

Najpierw zrób dropka do m1/m2 ( jezeli grasz na PL to fajnie ulepszacze na Samosie schodzą ;) )

Potem Główna do 18lvl 

i Mentalem podexp bufa do 20lv ;)

Opublikowano

Teraz zarabiaj sobie na skarpetkach. Za zarobione pieniadze kup podstawowe eq i powoli exp sobie glowna postac. Po zakonczeniu eventu swiatecznego, gdy juz bedziesz wiedzial na czym stoisz zainwestuj w dropa do m2, lecz mysle ze jezeli przez ten miesiac bedziesz gral aktywnie to do konca eventu bedziesz juz wiedzial na czyn stoisz i czego potrzebujesz. W swieta bedzie tez bonus expa wiec to idealny moment aby poexpic postac.

who cares?

Opublikowano

Wbij 35 na Wpku i Mentalu ( x2 skille M ) nastepnie drop skarpetki i szkatki eventowe dzieki temu kupisz eq ( w miare Twoich chęci , czym wiecej bd dropil tym lepsze eq - logiczne ).

Nalezy pamietac tez , ze to PL i tutaj nic nie przychodzi tak latwo ; )

Zycie jest jak szachy - raz bijesz konia , a raz pchasz krolową : )

Opublikowano

Polecam pierw zrobić główna czytać nia 2 skille, oddawać biologa, robić lvl konia dziennie.

A potem zrobić dropka (polecam body aura+berek) i zarobek podstawowo.

Ew. teraz póki jest event możesz robic nowe postacie i dropić 5 skarpet, oddajesz i petla się zaczyna.

Opublikowano

Dodam tylko od siebie że dropienie w m2 już dawno nie jest dobrym ani nawet średnim sposobem zarobku.

Stwórz sobie WP'ka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...