Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

System Windows nie został aktywowany

kondziu98

Pytanie

Opublikowano

Witam!

Mam problem z moim komputerem, otóż nie dawno zauważyłem że w prawym dolnym rogu wyskoczyło mi takie coś 00zgfj3uxgl5.png na początku myślałem że zniknie ale cały czas to mam. Co jakiś czas lub gdy włączam komputer wyskakuje mi komunikat że muszę aktywować system windows. Więc klikałem by go aktywować a tam wytaskuje takie coś av8rjga8yk1t.png i nie wiem jak to naprawić. Czytałem co nie co o tym ale tamte poradniki mi w niczym nie pomagają. Tak samo pisałem do Miscosoft'u czy by mi pomogli to wysłali mi jakąś baze danych o tym problemie a tam nic mi nie pomoglo. Więc myślę że skoro jestem na tym forum i mają takie działy to mi ktoś pomoże :)

Za dobrą pomoc daje +

PS. Pierwszy raz jestem na tych działach. Jeśli popełniłem jakiś błąd to proszę o powiadomienie mnie, a nie dawanie ostrzeżeń. Z góry dziękuje :)

531001454960877632167.png

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a masz klucz na nalepce ?

Rozmawiałem z ojcem i mówił że komputer był kupowany wraz z już oryginalnym Windows 8 wgranym który miał być na zawsze.

Właśnie paczyłem i nie pisze nic o kodzie. Jest tylko model laptopa i numer seryjny.

Opublikowano

skoro nie posiadasz nalepki nie masz legalnego windowsa i klucz jest raczej z MSDN albo tylko do wersji testowej systemu

jak masz recovery to błąd usuniesz instalując system, w nim powinien być system z dobrym kluczem

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

na pewno nie posiadasz normalnego windowsa tylko wersję z MSDN z kluczem tymczasowym, który stracił ważność

jest to nie możliwe. Jakieś inne opcje do rozwiązania?

Opublikowano

Pierwszy błąd to 100% że klucz jest nieważny.

Pobierz cracka.

tylko że ja mam klucz na zawsze. (Gdy był kupowany to było to wgrywane)

Nie chce pobierac "cracka"

Opublikowano

na pewno nie posiadasz normalnego windowsa tylko wersję z MSDN z kluczem tymczasowym, który stracił ważność

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...