Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Hack

Enzil

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiesz co Enzil. ja bym miał na to wyjebane ... nie dość że robisz cokolwiek dla nich. dla osób którym się nieche poświęcić z godzinki może dwie na poszukaniu, tylko czekają na gotowe... to i tak za dużą już mają pomoc...

Opublikowano

mam pytanko czy wypakowywujecie do folderu z CA??

sygnaturatooshort22.png

Zbieram ------

Opublikowano

mam pytanko czy wypakowywujecie do folderu z CA??

nie. wypakowujesz to gdziekolwiek chcesz

@edit

Gdzie ten filmik?

w dupie ...

Opublikowano

WYSYŁA SIĘ !!!

Spróbuj wysłać 400mb - to trwa baaardzo długo, jak dojdzie to dam

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Wysoko administracjo jestem przeciwny temu warnowi ponieważ temat jest o haku który nie działa u większość a jeden z użytkowników chce pokazać filmik odnośnie tego haka. Użytkownik lenart też wiele nie wnosi do te go tematu:

Wiesz co Enzil. ja bym miał na to wyjebane ... nie dość że robisz cokolwiek dla nich. dla osób którym się nieche poświęcić z godzinki może dwie na poszukaniu, tylko czekają na gotowe... to i tak za dużą już mają pomoc...

Abo jego odpowiedź odnośnie mojego pytaniu to on robi tu flame jednakże jeśli moje posty naruszyły regulamin lub zasady panujące na forum bardzo za to przepraszam i postaram się nie do puścić więcej do takich sytuacji

@down jest opcja raportuj stąd wiem o nie pisałbyś nowego posta i byś nie flamował

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

proszę o zamknięcie tematu i warna dla polo6666 . nic nie wnosi do tematu a robi się tylko spam

@up

ciekawe czemu z edytowałeś posta?

ok temat jest o hacku który nie działa. ale czemu dałeś 3 posty o terści

Gdzie ten filmik?
jesteśmy cierpliwi
good idea

co one wnoszą do tematu ?

może i tym postem nie wnoszę wiele do tematu ale upominam cię żebyś już nie spamował - jest to to pomoc moderatorowi za co nie dostanę warna, skąd możesz wiedzieć że nie użyłem opcji Report?

Opublikowano

co za debile !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cierpliwości do ku..y nie spamowac ze crashuje bo to nic nie da ja wiem ze chcecie sobie nabic troche postow ale to jest bez sensu -.- poczkeajcie na inny

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

hej!

To działa!!!

Dam 2+

1)Za staranie przy tym nieudanym hacku.(Film...)

2)Za działający HACK!

Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;])dlametalav2.png

Opublikowano

kurde próbuje od kilku dni i dalej mi nie wchodzi ;/ Enzil robie dokładnie tak jak na filmiku tylko nie uruchamiam jak o admin bo mam Xp

Zna ktoś jakąś dobrą stronę do sygnatur ? prosze o odpowiedź PW !!

Opublikowano

No haka już mam innego ale chciałem przetestować ten twój, ale mi nie idzie ;/ szkoda ;/ :P

Zna ktoś jakąś dobrą stronę do sygnatur ? prosze o odpowiedź PW !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...