Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z matchmakingiem

gigakacper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Mam problem podczas gry rankedów. Mianowicie w pewnym momencie trace połączenie z serwerem rankeda mimo, że internet dział i działał (wiem bo w tym samym czasie gadałem na TS'ie i ani mnie nie rozłączyło ani nie przerywało moich znajomych). Dostałem bana. Niezmiernie mnie wku*wił ten tygodniowy ban ale przechodzę do sedna sprawy. Po rozłączeniu miałem możliwość ponownego dołączenia. Ok klikam dołącz i pisze ''nie można ponownie połączyć się z poczekalnią'' czy coś w tym stylu. Nie pomógł reset steama i gry. Restartu kompa nie zdazylem zrobic. Supprot ma mnie w d***e i odpisuje tylko komputer i ku mojej wściekłości nie odpisuje żaden człowiek. Dlatego zwracam się z dokładnie tym samym pytaniem do Was forumowicze. Jak to pieruństwo naprawić i jak ponownie dołączyć do poczekalni.

Opublikowano

Może serwer wywaliło? Zdarza się czasem, nic nie zrobisz. Spytaj osób z którymi grałeś czy tylko ty wyleciałeś czy oni też

Opublikowano

ja tylko ale czemu nie moge potem normalnie dołączyć?

O ile się nie mylę na dojście do gry ranked masz 3 minuty coś koło tego , przed kolejnym meczem wyłącz zaporę sprawdź spójność plików ew.przeinstaluj cs'a.

i1sWQY0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...