Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SP

PlayBoy EDGE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Gram na Avalonie Łucznikiem (obecnie 53Lv , 38job) i za około 2 tygodnie będę dysponował sumą 155kk. Chciałbym kupić WK do 90kk , pojazd (najprawdopodobniej Fluffy McFly - 27.5kk) i po odliczeniu , zostanie mi około 40kk , i chcę zakupić jeszcze jedno SP (1-3) , moglibyście mi podpowiedzieć jakie , w czym będzie dobre i tak dalej (Chciałbym go używać całą gre) ... I pytania trochę z innej strony...
1. Czy pojazdy się czymś różnią?
2. Jakiś dobry build WK (Albo przykład jakiegoś z NB , którego się opłaca kupić)

Opublikowano

Pojazdy różnią się chociażby prędkością (ogólną jak i na określonych mapach) oraz efektem po użyciu dopalacza.

Tu masz pełny spis: http://board.pl.nostale.gameforge.com/board216-pomoc-pytania-i-pierwsze-kroki/board57-poradniki/board158-ekwipunek/51170-pojazdy-wyst%C4%99puj%C4%85ce-w-grze/

Co do reszty się nie wypowiem, bo łucznikiem nie gram.

Opublikowano

Wychodzisz ze złego założenia że sp jest najważniejsze, kup sobie wk +9 najlepiej z niskim jobkiem, bo wbicie 99 jobka na wk to sprawa tygodnia w ogarniętej fam, zamiast płacić 90kk, zapłacisz 20-25kk i będziesz miał 70kk na eq, kup sobie za to oblecha (łuk na 63 lvl) u7+8, najlepiej krissa tak u5/6 lub sztylet cienia u7, ja osobiście wolę krissa, ale sztylet cienia też jest dobry, do tego lekki krok u7+8. Mi jako pojazd wystarcza dywan, a lepszy pojazd przydaje się na wyższym lvlu dopiero, polecam kupić dywan za 9kk i za ok. 26kk kupić sobie reski z b po 5 sum. Z sp 1-3 najbardziej lubię sina i właśnie go radzę kupić, bo daje super frajdę z gry, wystarczy około 90 jobka +10, czyli gdzieś 30kk.

1. Różnią się, choć większość z droższych ma te same efekty(miotła, konie, ufo i rower pozwalają się teleportować choć w różny sposób, nossi znosi wszystkie złe efekty, oczywiście to wszystko po użyciu dopalacza). Jak pisałem polecam dywan, chyba że zostanie Ci kasa to dokup sobie lepszy.

2.Na niższym lvlu polecam 20/0/XX/20, później dobrze sprawdza się full atak, ale to dopiero na +-90 lvlu.

Opublikowano

Wychodzisz ze złego założenia że sp jest najważniejsze, kup sobie wk +9 najlepiej z niskim jobkiem, bo wbicie 99 jobka na wk to sprawa tygodnia w ogarniętej fam, zamiast płacić 90kk, zapłacisz 20-25kk i będziesz miał 70kk na eq, kup sobie za to oblecha (łuk na 63 lvl) u7+8, najlepiej krissa tak u5/6 lub sztylet cienia u7, ja osobiście wolę krissa, ale sztylet cienia też jest dobry, do tego lekki krok u7+8. Mi jako pojazd wystarcza dywan, a lepszy pojazd przydaje się na wyższym lvlu dopiero, polecam kupić dywan za 9kk i za ok. 26kk kupić sobie reski z b po 5 sum. Z sp 1-3 najbardziej lubię sina i właśnie go radzę kupić, bo daje super frajdę z gry, wystarczy około 90 jobka +10, czyli gdzieś 30kk.

1. Różnią się, choć większość z droższych ma te same efekty(miotła, konie, ufo i rower pozwalają się teleportować choć w różny sposób, nossi znosi wszystkie złe efekty, oczywiście to wszystko po użyciu dopalacza). Jak pisałem polecam dywan, chyba że zostanie Ci kasa to dokup sobie lepszy.

2.Na niższym lvlu polecam 20/0/XX/20, później dobrze sprawdza się full atak, ale to dopiero na +-90 lvlu.

Czyli WK+9 (20-25kk) , Sina +10 (30kk) - Razem 55kk.

Zostaje 100kk. 

Chcę kupić chmurkę bo mi się bardzo podoba ;P .

A mógłbyś jeszcze mniej więcej określić ile wydam na Oblecha , Krissa i Krok ? 

Oraz co sądzisz o SP3 , przyda mi się ?

Opublikowano

SP3 jest najmniej użyteczne, oblech u7+8 czysty to ok. 30kk, kriss/sztylet cienia to około 10kk, krok u7+8 to około 40kk.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...