Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy zarobek

Raytlion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bugowanie falcona na urke,a na kredki + urke to kubiki, ice meteory i s.ice.meteor ,UDK

Mógłbyś wyjaśnić z falconem?

Opublikowano

na YT masz pelno filmikow o bugowaniu falka, to jest alien we wrotach LoW,5k uri dają za niego ,a na godzine ze 2do3 ubijesz falkonow.

Opublikowano

Bardzo szybkie zarabianie uri i kredek to battleray z kolegą, ale to musi być jeden aegis minimum, no i kamyk i premka na obu kontach,

Pomogłem? Daj LIKE

Opublikowano

no naprzyklad grupowe wrota ja robie i 12k urki mam co 15-20 minut :D

jak niby zarabiasz 12k, skoro za falcona jest 5 ?,mozesz mi to wytłumaczyc ?

Opublikowano

jak niby zarabiasz 12k, skoro za falcona jest 5 ?,mozesz mi to wytłumaczyc ?

jest na YT filmik, trzeba we dwoch i jeden ma golca venoma,niby placi 12k uri kazdemu...falk + alieny. Samemu moze tez by sie dalo ,ale nie chce mi sie tego testować. Ogolnie to venomem puszczasz niemoc na falka jak juz ma malo hp to lecisz w srodek,puszczasz kamikadze. Trzeba to w miare rowno zrobic,ubic falka niemocą i kamikaze na alieny puscic.

Opublikowano

jest na YT filmik, trzeba we dwoch i jeden ma golca venoma,niby placi 12k uri kazdemu...falk + alieny. Samemu moze tez by sie dalo ,ale nie chce mi sie tego testować. Ogolnie to venomem puszczasz niemoc na falka jak juz ma malo hp to lecisz w srodek,puszczasz kamikadze. Trzeba to w miare rowno zrobic,ubic falka niemocą i kamikaze na alieny puscic.

na marginesie to nie 12 tylko 11 i nie dla 2 osób tylko dla jednej po 3 i tak to juz nie działa :P

Opublikowano

a to o tym to ja wiem , up działa to ciągle , 2 up , jak wlecisz w środek  to padniesz bo zanim puscisz kamyka to cię ubija bo maja cię na hita , lub 2 , ja zawsze odpalam pod 4 bojka 

Opublikowano

dlatego na 2 kontach to robili,jedno venom drugie spectrum,puszczasz umke na spectrumie i juz tak mocno nie bija w srodku. mnie bilo jakos 56k na umce spectruma, zawsze stabilke oslony mozna puscic(nie wiem czy ona dziala na alieny)

Opublikowano

Żeby już nie zakładać nowego tematu to zapytam tutaj.

Czy goliath z 20 lf-3, 18 bo2 wystarczy by zarabiać na falkonie czy jestem jeszcze za słaby?

Z góry dziękuje za odpowiedź :)

Opublikowano

Żeby już nie zakładać nowego tematu to zapytam tutaj.

Czy goliath z 20 lf-3, 18 bo2 wystarczy by zarabiać na falkonie czy jestem jeszcze za słaby?

Z góry dziękuje za odpowiedź :)

dasz rade , ale musisz dobrze orbitować , i małe ubijac z x2/3 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...