Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pare pytań co do metin2.SG

tureko101

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam postanowiłem,że na PLU będę grał tylko podczas eventów na ktorych można się dobrze dorobić (czyt,skarpety,blasku,pilki,wielkanoc)  Mam postac 35 lvl i buffa wiec bede czytal aure i berka jak pozwoli hajs,a chcialbym zaczac grac na metin2 sg. Gralem juz ale dawno temu pamietam ze byly raty na 7 dni pd 3 reka i rekawica.. Mam pytanie czy to prawda ze za ksucie tam jest ban? Ile tam jest osob? duzo czy malo? Bo jak tyle co na TBD to ja dziekuje,wole z mniejszą ilością graczami gdzie jest co i jak zrobic . :] A jesli nie mozna ksuc bo jest ban , to trzeba nagrac te ksute i podeslac czy jak to sie odbywa ?

Druga sprawa jak tam jest z eq,sa te szkaty ucznia jak na plu?  po ile aktualnie stoi kamol , aura,  czy obecnie trwa jakis event swiateczny? Czy  client jest juz calkowicie spolszczony czy questy nadal po ang?

Czy możliwy jest tam handel zmiankami , dodaniami , rekawicami z lasu ?

Czy na boja sie tyle czeka co na plu ? tzn co 24 h 1 poziom?

Nic tam nie mam bo konto ktore mialem mialo chyba 32 lvl tylko i zostalo usuniete.

Wiec prosze o odpowiedz na moje pytania bo waham sie czy sciagac i grac czy nie, a jak bede mial grac to dopiero 10 grudnia bede sciagal wiec do tego czasu mam nadzieje ze sie przekonam.pozdrawiam,  odpowiedzi nagradzane + ;]

Legenda
Opublikowano

1. Jest ban za ksucie (trzeba mieć demko/ss)

2. Z 1500

3. Są szkaty ucznia, które daję bonus na 24h po otwraciu

4. Kamol 300k, Aura 1.8kk

5. Event co dzień (dziś jeszcze blaski lecą)

6. Nie całkiem spolszczony. Wszystkie itemy, opisy, część skilli

7. Tak można handlować zmiankami, dodaniami, pd'kami, rekawicami

8. Tak 24h trzeba czekać z misjami konnymi

Jeżeli chcesz dam Ci broń podstawową (1-15lv) za darmo +9.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Pewnie,bron by sie przydala ale dopiero 10 bede mogl wejsc bo mam przekroczony limit i nie mam jak sciagnac. a kolejne pytanie. czy w planach jest calkowite spolszczenie clienta czyt misje.

Opublikowano

A jest już jakieś info kiedy mozna sie spodziewac spolszczenia? bo  co jak co ale miec wszystko ladnie po polsku opisane to lepiej a komunikowac sie nie bede bo nie znam jezyka ang. wiec jak cos to z polakami a co do kupna sprzedazy wystarczy ch1 zobaczyc jakie ceny i wystawiac a kupic to tylko yangi potrzebne i wiedziec co mam kupic ;) a jak bedize spolszczone to lzej

Legenda
Opublikowano

a co ile sie czyta ku i kamole? co ile biolog> tak jak pl? I druga sprawa,ciezko o eq? tzn drogie jest zalozmy taki fams sr 30  kd +4 ?

Kamole 300k max, ku co 24h i biolog to samo. FMS +0 30śr 2.5kk

Mam pytanko w jakim królestwie gra najwiecej polaków i czy warto zaczynac 

z gory dzieki za odp

Jinno i warto (po polsku, ban za ksucie, łatwy kontakt z administracją, szybszy exp, co dzień event)

Opublikowano

Tak bardzo sie jaram , ale teraz jeszcze pytanie bo pytalem o te szkaty ucznia co sie ma, to one daja tylko bonusy czy takie same itemy jak na plu ?   rady i egzo sa dostepne w sklepach? jesli tak to po ile i kd + 4 moba kryta po ile?  i oczywiście bodzie w jakiej cenie są,zmianki dodania? Z gory dzieki za odpowiedzi w 90 % pojutrze zaloguje sie tam i bede gral

Legenda
Opublikowano

Ze skrzyń dostajesz co lv pd, rękawice, którą możesz ściągać na 5h (20lv), dodania itd oraz bonusy na 24h np na 30lv bonus masz do expa 50%, więc stakuje to się z pdkami. Rady i egzo są po sklepach (dużo), a kd +4 zależy (500k-6kk). Bodzio kosztuje 1.2kk, dodanie 6kk, zmianka 10kk.

Legenda
Opublikowano

Na start dostajesz zbroje, która Ci daje 40defa (starcza do 18lv) oraz mieczyk +5. Podaj swój nick to mogę Ci kupić bojową tarczę +9 lub hełm jeśli znajdę.

Opublikowano

Ljx jesli mozesz to mi tez kup tarcze +9   i ogarnij mieczyk chocby +6  ja 10 grudnia juz bede tam . to zawsze latwiej bedzie,a poczatki jak tam wygladaja? lepiej zrobic 11 lvl i w m1 metki bic czy na 35 przerwe robic na skille i eq? 

Druga sprawa nie wiem kim grac tam,na plu mialem bodziaka do dropu i tylko nim gralem,ale patrzac na ceny na sg to bodziak to nie oplacalna postac,  surka wp to bezsens bo tylko drop i exp , a mi chodzi o cos poteznego w pvp cos jak bm i rozwazam sobie czy grac bm,mentalem czy moze szamanem smokiem/leczenie ;]

Legenda
Opublikowano

Ljx jesli mozesz to mi tez kup tarcze +9   i ogarnij mieczyk chocby +6  ja 10 grudnia juz bede tam . to zawsze latwiej bedzie,a poczatki jak tam wygladaja? lepiej zrobic 11 lvl i w m1 metki bic czy na 35 przerwe robic na skille i eq? 

Druga sprawa nie wiem kim grac tam,na plu mialem bodziaka do dropu i tylko nim gralem,ale patrzac na ceny na sg to bodziak to nie oplacalna postac,  surka wp to bezsens bo tylko drop i exp , a mi chodzi o cos poteznego w pvp cos jak bm i rozwazam sobie czy grac bm,mentalem czy moze szamanem smokiem/leczenie ;]

Tarcze masz już kupioną.

Zrób sobie dropka 35lv do M2 (shinsoo, ponieważ to królestwo nie istnieje, a do m2 da się wejść), dodam Cię do gildi i będziesz oddawał sobie expa. Nie opłaca się grać bodym na dłuższą metę. Polecam mentala b. tanie księgi (silne 100k, duchowe 40k).

Opublikowano

Ljx masz może jakieś itemy na start jeszcze? ponieważ chciałem od dłuższego czasu zacząć grać na tym SG z tym ,że właśnie na start przydałby mi się miecz i tarczę+9 pomogłoby mi to bardzo, oczywiście jeżeli możesz

Legenda
Opublikowano

Jeżeli znajdę na sklepie to bez problemu. Aktualnie mam tylko hełmy dla ninji/szamana startowe +9. Około 20 dziś sprawdzę jeszcze. Więcej na PW oraz w grze Sukoma.

Opublikowano

LJX jutro już tam będę,też tak myślę,żeby zrobić sobie dropka do m2  i na razie od tego zaczne zarobie troche a potem zaczne myśleć o grze główną postacią,dropka zrobie na innym koncie niż buff ani glowna zeby rat 7 dniowych nie tracić . wiec jak juz bede mial zaczac grac to eq chociaz do 50 ogarne.. troche to potrwa,ale mam nadzieje ze bedzie fajnie,druga sprawa forum , spolszczone jest tzn board..  jesli eventy itp zeby byly informacje jakies po pl? i czy w te swieta cos tam trwa? pla cenie za eventy ogolnie nie za drop np rozdzek w halloween ale za sam event ze sa swieta wielkanocne, gwiazdka, pilki , halloween itp. na sg tez cos takiego jest?

Opublikowano

+  bede gral w shinsoo , nie ogarniam innych królestw , tak mi wygodnie i na razie chcialbym zrobic dropka 11 lvl w miedzy czasie chodzic  na metki w m1 a w miedzy czasie na besty.  jak zrobie fmsa +9 i eq na dropa to zaczne dropic w m2.

Legenda
Opublikowano

+ bede gral w shinsoo , nie ogarniam innych królestw , tak mi wygodnie i na razie chcialbym zrobic dropka 11 lvl w miedzy czasie chodzic na metki w m1 a w miedzy czasie na besty. jak zrobie fmsa +9 i eq na dropa to zaczne dropic w m2.

Shinsoo nie istnieje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...