Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS GO

Rutko315

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiedziałem gdzie to napisać więc pisze to tu:

Siema, gdy włącze cs go i potem zrzucę na pasek (taki znaczek windowsa na klawiaturze), i potem znów wrócę do gry to jak naciskam TAB to nie pokazuję tabeli tylko powiększa mapkę, i muszę zmniejszyć rozdzielczość i potem spowrotem muszę zmienić rozdzielczość na taką jak była i działa, dlaczego tak się dzieje? A drugie to gdy zginę to jak mam pokazanych zawodników na mapce to po całym ekranie mi chodzą te punkty? A nie na mapce? Help

Opublikowano

Ja też tak mam :) Dlatego polecam ci po śmierci poczekać aż pasek zniknie i dopiero minimalizować, a co do mapki to spróbuj zminimalizować alt+tab :>

Opublikowano

Zmieniałem rodzielczość i to napisałem w poście, pomaga ale tylko 1 raz a potem jak znawu cs włacze to tak jest. Ale co do mapki to te punkty (ludzie z mojego teamu te kropki) co na mapce powinny być to mam na całym ekranie! Nie na mapce bo mapka w rogu tylko sobie po mapce lata.... Jak to naprawic?

Opublikowano

Ty umiesz czytać? Już napisałem, że gdy zmieniam rozdzielczość to działa -.-

teraz się pytam o te kropki, więc pierw przeczytaj odpowiedzi zanim coś napiszesz

Opublikowano

Moge sie mylic ale..

Czy masz ustawiona natywna rozdzielczosc monitora w grze?

W zasadzie ten blad a moze bug? Wystepuje nawet w cs 1.6

Tez mam ten blad/bug jesli masz te punkciki na calym ekranie reset gry powinien pomoc.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...