Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ide, ścinka, ide i ścinka... Pomocy Lajki

Vilche

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kolejny problem polegający na tym że jak wyjde z jakiegoś teleportu i ide przez np m2 to mi ścina gre co sekudne na kolejna  sek czuje sie jakbym gral na przy 60 fps a kiedy scinka jest to od razu jakbym mial 0. 
Myslalem ze tak sie dzieje ze jak tylko chodze okazało się  ze nawet jak stoje.

Mam Gtx 650ti w okienku gram
I tez myslalem ze to z powodu renderingu i komp nie ogarnia, ale to nie moze byc prawdziwe procek mam za dobry jak na metka e3-1230 v2.

A moze karta sie psuje? 
Juz sam nie wiem :angry:

https://www.youtube.com/watch?v=87VMgtNahHI&feature=youtu.be

Takie specjalne ścinanie sie ze widac juz to golym okiem to od 1:40

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

W innej grze klientowej np lol bądź jakiejkolwiek innej też jest taki problem czy nie?

PL? Jesli tak to nie jestes sam praiwe kazdy tak ma , jest to spowodowane tym ze masa osob co chwile tworzy nowe konta aby dropic skarpetki.

To nie ma nic do rzeczy.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

PL? Jesli tak to nie jestes sam praiwe kazdy tak ma , jest to spowodowane tym ze masa osob co chwile tworzy nowe konta aby dropic skarpetki.

Opublikowano

Chyba masz racje że się karta psuje. Lecz może wyczyść komputer w środku? Wymień pastę termoprzewodząca , wyczyść wiatraczek , i usuń zbędny kurz. Może w środku się przegrzewa i nie daje rady i laguje? 

Lecz mam pytanie. Te ścinki dzieją się tylko w Metinie? 

Zeskanuj komputer combofix'em.

A może po prostu serwerownia metina nie daje rady?

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngPaniqa znaczy ja tego ruszać nie będę bo komputer jeszcze gwarancje ma jak niedawno go kupiłem -,-

Zaraz wstawie filmik pokazujący jak to wygląda bo sam jestem mocno wkurwiony wiec pokaze wam to jeszcze raz...

Mysle ze metin nie ma takich duzych wymagan aby nie ciagneło mi na tym sprzęcie.

Zaraz zobacze na innych grach czy tak samo jest.

@ Nฉiler 

Tak mam lagi tez i na tf2 zbyt mocno klatkuje aby wgl dalo sie grac.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngPaniqa znaczy ja tego ruszać nie będę bo komputer jeszcze gwarancje ma jak niedawno go kupiłem -,-

Zaraz wstawie filmik pokazujący jak to wygląda bo sam jestem mocno wkurwiony wiec pokaze wam to jeszcze raz...

Mysle ze metin nie ma takich duzych wymagan aby nie ciagneło mi na tym sprzęcie.

Zaraz zobacze na innych grach czy tak samo jest.

@ Nฉiler 

Tak mam lagi tez i na tf2 zbyt mocno klatkuje aby wgl dalo sie grac.

Sprawdź czy procek się nie przegrzewa.

Sprawdź czy masz paste na procku.

Sprawdź czy karta nie nawala.

Jak masz na gwarancji to wręcz świetnie, raczej po jej utracie się nie ryje.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

@Nฉiler pasta raczej jest.

Jak mam sprawdzić czy karta nie nawala?

LoL a co do procka to raczej nie 

Opublikowano

Zaktualizuj sterowniki

Lecz i tak jestem pewien że komputer się przegrzewa i zamula ciągle. na pewno nie masz pasty ;)

Opublikowano

To nic nie dało.

ref

edit; zresetowalem kompa i odziwo jest narazie w porządku

Opublikowano

Zobacz na CPU-Z i GPU-Z temperatury i napiecia po 30-1h grania i napisz tutaj jakie masz

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Cpu Usage : tak do 15 % 

Physical Memory: 42%

Calkowicie normalnie zajmuje mi 400mb w prockach a mam 8gb ram.

Ref

W Zakładce Performance w memory mam aż zajęte 3,3 gb LOL a mam tylko metka i przeglądarkę wlaczoną.

@DidekPL gamebooster w niczym nie pomoże, możliwe ze karta sie jebie a na to nie ma programu.

Opublikowano

To efekt tego że ładują Ci się postacie/obiekty w pobliżu na tej mapie. Każdy kto gra w metina dłużej niż tydzień na pewno spostrzegł że w momencie jak się idzie w jakieś miejsce gdzie ktoś expi, wchodzi się do m1 bądź się gdzieś stoi a jakiś gracz wchodzi w nasze pole widzenia to następuje ścinka. To normalne i występuję nawet na komputerach "z nasa". Na Twoim filmie jak ścinki zaczynają się w tym 1:40 to widać jak obok gracze expią, pełno yangów i itemsów leży.

Ale Twój sprzęt reaguje wyjątkowo dziwnie potęgując te ściny o.O Na pewno wszystko okej z procesorem i kartą graficzną że tak te informacje przetwarzają?

who cares?

Opublikowano

Ja tak mam jak mam za dużą szybkość ruchu.

PC : R9 280X | I5-3350P | B75M-PLUS | G.SKILL 8GB 1600MHz | ZALMAN Z9 PLUS | HDD 1TB 80GB

2 PC : X4 955BE OC 4,0GHz | HD6850 1GB | GIGABYTE GA-880GM-UDH2 | PATRIOT 2x4GB 1866MHz | HDD 1TB | IBOX ORION 910A

3 PC :

PROGRAMOWANIE : MACBOOK PRO 13" 2015

SPRZĘT : BENQ ZOWIE XL2411 24" | ZOWIE FK1 | HypperX Alloy Elite | M12 MAXI | HD9999 | ZALMAN ZM-MIC1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...