Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MrotekGaming - początkujący YouTuber :)

michu8971

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Link do kanału: MrotekGaming
Co nagrywasz: Obecnie jedynie grę Minecraft, planuję nagrywanie innych gier. 
Osiągnięcia: 21 widzów happy3.gif
Opis: Siema! Mam na imię Maciek i chciałbym przedstawić Wam mój kanał. Ta prezentacja nie ma na celu reklamowania mojego kanału, a zapytanie Was czy wszystko jest dobrze. Tak więc nagrywam obecnie jedynie grę Minecraft, w przyszłości planuję też inne gry.(tak, wiem Minecraft już się większości przejadł, dlatego planuję nagrywać inne gry) Obecnie pracuję nad tym, by nie wydawało się (przynajmniej według mnie) że jestem sztywny na tych nagraniach. Jeśli chodzi o to, że wstawki (np. żebranie o łapki przez grafikę) nie mają animacji, to mam na to wytłumaczenie; grafik któremu zleciłem zrobienie wstawek ma dużo pracy, dlatego poprosiłem innego grafika, który nie potrafi robić animacji o zrobienie samych grafik. Jeżeli spodobał Ci się mój kanał, proszę o pozostawienie łapki w górę lub nawet zasubskrybuj mój kanał! Dzięki! Czekam na wasze opinie! happy3.gif
A tutaj macie odcineczek ze SkyBlock'a :

https://www.youtube.com/watch?v=yx2nOUP8slg

Proszę tylko nie komentować, że na grze Minecraft już ciężko się wybić, trzeba mieć coś oryginalnego.. Wiem to! Dlatego planuję inne serie niż Minecraft :) Ten temat, tak jak już napisałem wyżej nie ma na celu wybicia się, tylko chcę żebyście napisali czy jakość dźwięku, filmu nie jest zła :)

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo mi się podoba twój pomysł na kanał. Głos masz bardzo dobry, nic nie hałasuje a to świadczy o bardzo dobrym mikrofonie. Mógłbyś też grać w lola/cs/crysis/ gta itp różne gry i więcej filmików dodawać. 10/10 Przyjemnie się ogląda.

Kappa.

Opublikowano

Bardzo mi się podoba twój pomysł na kanał. Głos masz bardzo dobry, nic nie hałasuje a to świadczy o bardzo dobrym mikrofonie. Mógłbyś też grać w lola/cs/crysis/ gta itp różne gry i więcej filmików dodawać. 10/10 Przyjemnie się ogląda.

Mam zamiar nagrywać też inne gry :) 

Rozpiska filmów:
Poniedziałek - McKox 15:00
Wtorek - ---
Środa - SkyBlock 15:00
Czwartek - -----
Piątek - MiniGames 15:00
Sobota - Dolina na modach 15:00 / Zagrajmy w Minecraft na modach 15:00
Niedziela - SkyBlock 15:00
Opublikowano

Naprawdę bardzo ładny kanał. Widać że wkładasz w to wiele pracy. Grafika kanału starannie zrobiona. A co do filmów już samo intro mi się spodobało a to już duży + ! Nagrywaj dalej. Subnąłem ciebie i chętnie będę śledził twoją karierę. Pozdrawiam :D

Opublikowano

Możesz powiedzieć jaka muzyka na początku filmu z SkyBlocka z odcinka 4? Bardzo bym sie ucieszyl ;p

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Możesz powiedzieć jaka muzyka na początku filmu z SkyBlocka z odcinka 4? Bardzo bym sie ucieszyl ;p

Wszystkie muzyki które umieszczam na filmie, są te darmowe z YouTube, ta się nazywa Beach Front Property

Opublikowano

Moim zdaniem bardzo fajnie nagrywasz i masz płynny głos świadczy to  o bardzo dobrym mikrofonie poleciał sub :)

Naprawdę bardzo ładny kanał. Widać że wkładasz w to wiele pracy. Grafika kanału starannie zrobiona. A co do filmów już samo intro mi się spodobało a to już duży + ! Nagrywaj dalej. Subnąłem ciebie i chętnie będę śledził twoją karierę. Pozdrawiam :D

Moim zdaniem kanał jest fajny ;-)

Dobrze zaczynasz, subskrybuje cię, powodzenia w rozwijaniu kanału :)

Dzięki za dobre słowa! Dzięki Wam mam więcej chęci do nagrywania i ulepszania swojego kanału! :)

Opublikowano

Jak już tutaj zauważyli masz bardzo dobry mikrofon i czysty głos. Przyjemnie się Ciebie słucha. Miło by było gdybyś powiększył swój wachlarz "Serii" na kanale, gdyż sam w sobie minecraft już nie jest ten kontent, na którym można się szybko i łatwo wybić. Powodzenia i nie zapomnij, że bez pasji i chęci nie zrobisz niczego ciekawego :)

"Największym szczęściem jest określić

wroga, przygotować wszystko, zemścić się, a

potem pójść spać." ~Josif Dżugaszwili

Opublikowano

Głos dobry, po mutacji. Mikrofon też ujdzie. Nad jakością obrazu bym popracował. Nie zasubskrybuję tylko z jednego powodu: mam dosyć minecraft na youtube.

Opublikowano

Głos dobry, po mutacji. Mikrofon też ujdzie. Nad jakością obrazu bym popracował. Nie zasubskrybuję tylko z jednego powodu: mam dosyć minecraft na youtube.

Jak już tutaj zauważyli masz bardzo dobry mikrofon i czysty głos. Przyjemnie się Ciebie słucha. Miło by było gdybyś powiększył swój wachlarz "Serii" na kanale, gdyż sam w sobie minecraft już nie jest ten kontent, na którym można się szybko i łatwo wybić. Powodzenia i nie zapomnij, że bez pasji i chęci nie zrobisz niczego ciekawego :)

Obaj napisaliście, o minecrafcie, dlatego pracuję nad nową rozpiską i nagrałem już ETS2, FS15 i Saints Row the Third!!

Opublikowano

Obaj napisaliście, o minecrafcie, dlatego pracuję nad nową rozpiską i nagrałem już ETS2, FS15 i Saints Row the Third!!

ETS 2 bardzo lubię :), chciałbym kupić dodatek ale nie wiem czy jest w empiku. Wpadnę na twój kanał jak wrzucisz i ocenię jeszcze raz :)

Opublikowano

ETS 2 bardzo lubię :), chciałbym kupić dodatek ale nie wiem czy jest w empiku. Wpadnę na twój kanał jak wrzucisz i ocenię jeszcze raz :)

https://www.youtube.com/watch?v=XHdd-wgnVZk&list=UUrzdNa7BANEeaN8fgwCjm7w

Pierwszy odcinek z ETS'a lekko failowy, mogło przylagować w pewnych momentach, ale mam nadzieję że się spodoba :D Następne już są lepsze :D

Nowa rozpiska filmów:
Poniedziałek - McKox.pl 15:00
Wtorek - ---
Środa - ETS2 15:00
Czwartek - -----
Piątek - MiniGames 15:00
Sobota - ETS2 15:00
Niedziela - SkyBlock 15:00
Opublikowano

Duży plus za ETS-a. Co do skyblocka, ładny texture pack, sama wyspa 7/10. Czekam na kolejne odcinki zarówno z ETS jaki i minecraft.

Wyspa póki co stoi w miejscu, nie mam co robić na odcinkach :( (brak pomyslow) TexturePack to przerobiony faithful, mogę na pw link dać :) Dzięki za opinię!

Opublikowano

Wole niższy głos, lecz Twój nie jest zły. Moim zdaniem jeszcze za cicho mówisz. Na dodatek czuć... brak emocji? Tak, chyba tak można to nazwać, lecz pewnie to Ci dojdzie wraz z praktyką.

Znalazłeś nasz post. Brawo. Gratulujemy. 

Masz jakieś zażalenie? Napisałyśmy coś z czym Ty się nie zgadzasz? Wytknij nam to. Kulturalnie. Lubimy miłe i sensowne dyskusje. 

Pozdrawiamy:

Głębinowe Pszczoły

Opublikowano

Wole niższy głos, lecz Twój nie jest zły. Moim zdaniem jeszcze za cicho mówisz. Na dodatek czuć... brak emocji? Tak, chyba tak można to nazwać, lecz pewnie to Ci dojdzie wraz z praktyką.

Z brakiem emocji - masz racje :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...