Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Premium tank

Zenox1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki jest najlepszy premium tank do ~160zl +-

Jestem doswiadczonym graczem . Robie nowe konto bo na poprzednim 1044wn8 na 5k bitew (ostatnie 1000bitew 2300wn8 :D) pewnie bedziecie ciekawi skad te slabe wn8 ... No wiec bylem jeszcze mlody dopiero co wyszedl wot tak czasy 7.0 i wczesniej bez fizyki itp :) no i wtedy gralem jak noob i rozegralem 3.5k bitew jak najszybciej sie dalo - co skutkowalo malym wn8 o czym nie wiedzialem , tera juz gram inaczej ,jednak ciezko bedzie naprawic te staty ..... Wiec pytanko co do czolgu jaki polecacie czy jagode a moze is6 , znam weakspoty wiec mysle ze sobie poradze :) a moze czekac az fv4204 bedzie premium tankiem ? Juz sam nie wiem .... Juri wypowiedz sie :)

graphic.png

Opublikowano

FCM lub is-6. FV będzie premką w 9.8, albo i później. 

FCM jest mobilny jak med, działko o dobrej penetracji, celne, dobry rof, tanie pestki.

IS-6 jest mobilny jak na HT, ma dobry pancerz, słabą celność, niską penetrację i drogie pestki.

Sam mam is-6 i jestem zadowolony, a na święta kupuję FCM, którym na teście gra mi się genialnie. Polecam pobrać 9.5 i zagrać sobie jednym z nich, bądź jak masz 2 konta zagrać obiema premkami.

Jagoda 8.8 jest bardzo wolna, T34 to czołg dla pomidorów, Lwem za dużo nie zrobisz, ni pancerza, ni działa (niski dpm), 112 to gorsza wersja is-6, SP to s**t tank, jedynie że jest tani, a T-34-3 to najgorsza premka. 

Opublikowano

Prosta metoda, zagraj na becie i sam zobacz, ktorym ci sie lepiej gra. Ja polecam IS-6, bo sam posiadam, dobry zarobek, nie uzywam pestek premium, a WN8 tego czolgu u mnie wynosi 2000+. 

Opublikowano

Is-6 gralem na tescie + taki ze wrzuca na 9

-taki ze te 175 pene nie starcza zeby komfortowo grac. Co do fcm to przetestuje go dzis :)

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...