Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zestaw za 1750 zł | Pytanka

#Baxter.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
cześć otóż kupuje sobie pc z morele.net i znalazłem na u was gotowy zestaw ;)

[P] 1 Czy  wszytko pasuje do siebie chodzi czy części ze sobą zgrają się i nic się nie spali

[P] 2 Czy dokupić tam chłodzenie czy nie podobno jest boxowe ale czy to wystarczy i czy temperatury nie będą chodziły po 70 stopni i czy procek i karta się nie

spali , lub zepsuje

[P] 3 Czy jest to dobry zestawy? Czy uciągną gry bf3 fifa 15 cs;go Minecraft na średnich chociaż chodzi mi o ten bardzie za 1500 zl?

[P] 4 W ile mniej więcej dojdzie paczka jak zamówię dziś?

[P] 5 Dlaczego jak dodaje ten zestaw do koszyka to nie dodaje mi napędu? Dlatego że go nie mają? Jak tak dodajcie mi jakiś co pasuje do tego żeby zgrał się do

55 zł

[P] 6 Czy jak zamawiam tam to mam zaznaczyć montaż ramu? co to daje. Wiem co to ram ale gdy tego nie zaznaczę to mi nie zamontują? ;]

[P] 7 Czy idzie podkręcić ten procesor?

Z góry dziękuje za pomoc! 

Autor zestawu @Nitex

a7gn7CL.png

Masz problem z Skryptem =)? Lub potrzebujesz skryptu?

Pisz chętnie pomogę/zrobię.

Opublikowano

Jesus.
1. Nic sie nie spali
2. Boxowe wystarczy
3. Tak zestaw jest dobry i tak uciągnie
4. To już zależy od morele
5. Bo napęd pewnie jest niedostępny, nie ma to różnicy jaki, byle by był na SATA np taki http://www.morele.net/naped-lite-on-ihas124-14-24x-sata-bulk-czarny-bez-nero-ihas124-14-602613/
6. Nie znam takiej usługi jak montaż ramu. Znam jedynie montaż komponentów i ta opcja daje ci to, że do domu ci przyjedzie złożony komputer a nie części
7. Nie da sie podkręcić bo ma zablokowany mnożnik

Opublikowano

cześć otóż kupuje sobie pc z morele.net i znalazłem na u was gotowy zestaw ;)

[P] 1 Czy  wszytko pasuje do siebie chodzi czy części ze sobą zgrają się i nic się nie spali Nic się nie spali, wszystko je poprawnie złożone.

[P] 2 Czy dokupić tam chłodzenie czy nie podobno jest boxowe ale czy to wystarczy i czy temperatury nie będą chodziły po 70 stopni i czy procek i karta się nie
spali , lub zepsuje Do i3 boxowe wystaczy, jednak jest ono dość głośne.

[P] 3 Czy jest to dobry zestawy? Czy uciągną gry bf3 fifa 15 cs;go Minecraft na średnich chociaż chodzi mi o ten bardzie za 1500 zl? Tak

[P] 4 W ile mniej więcej dojdzie paczka jak zamówię dziś? 2-3 dni

[P] 5 Dlaczego jak dodaje ten zestaw do koszyka to nie dodaje mi napędu? Dlatego że go nie mają? Jak tak dodajcie mi jakiś co pasuje do tego żeby zgrał się do
55 zł Jeśli ci nie dodaje napędu to znaczy że aktualnie nie ma go dostępnego na morele. Dodaj sobię ten www.morele.net/naped-asus-drw-24f1st-e-green-24x-sata-drw-24f1st-blk-b-as-oem-567728/

[P] 6 Czy jak zamawiam tam to mam zaznaczyć montaż ramu? co to daje. Wiem co to ram ale gdy tego nie zaznaczę to mi nie zamontują? ;] Cooo? :/

[P] 7 Czy idzie podkręcić ten procesor? Nie podkręcać możesz z literką "K" na końcu nazwy.

Z góry dziękuje za pomoc! 

Autor zestawu @Nitex

@dinek300 szybszy

Procesor: Intel Core i5 4690

Płyta główna: MSI B85-G43

Zasilacz: Thermaltake 530W

RAM: Crucial Ballistix 8 GB

Karta Graficzna: MSI GTX 770

Dysk SSD: Plextor 128 GB M6S

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...