Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Event świąteczny PL!

masmad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam jak zarobić na evencie świątecznym? nie posiadając nic. jak dropić i skąd skarpetki ile trzeba oddać by dostać skrzynke? i co ile mogę oddawać skarpetki? może ktoś odpowiedzieć? dziękuje :)

za dobrą rade daje lajki :)

Opublikowano

Zgaduję że będzie wyglądał bardzo podobno do tego: http://board.pl.metin2.gameforge.com/board2430-metin2-og%C5%82oszenia/board2205-eventy-i-konkursy/board349-archiwum/2596802-event-%C5%9Bwi%C4%85teczny-2013/

A dropić możesz wszędzie jak jeszcze grałem na globalu to dobrym sposobem było nadropienie dużej ilości skarpet na każdej z postaci następnie każdego dnia regularne oddawanie mikołajowi. 

Jeżeli chcesz więcej to polecam zakładanie postaci 1 poziomowej i pójście do m1 na pieski, w końcu na tym ten event polega, na podkręceniu statystyk :)

Opublikowano

Zakładasz postać, wykonujesz podstawowe questy, co by mieć jako takie eq, odbierasz u mikołaja pieczęć renifera, oraz grzaniec i dropisz skarpetki. Po wydropieniu pięciu, idziesz mu oddać, odbierasz skrzynie i ją otwierasz. Robisz drugą postać, przekładasz eq i tak w kółko i w kółko ;)

Drop jest dobry, w większości to yang, owoce zycia i inne szajsy, ale może wypaść też bodzio, kamyk duchowy, dodanie, oraz zmiana bonu - także warto ;) Nawet nic nie posiadając, dzięki eventowi możesz dorobić się niezłego eq(czyt. wybonować np. 2-3 itemki)

52287137559562145640.png

Opublikowano

co miales na mysli pisząć podstawowe questy ?

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Fringe, te pierwsze, które dostajesz jak zaczynasz gre ;) Jeżeli zaczynasz naprawdę od zera i nie masz yang, to porób na pierwszej postaci questy, wbij nawet 15 lvl, Za Questy do 15go poziomu masz ponad 100k yang, przyda CI się to ;) Możesz też chwile poklepać metiny, z lepszym eq dropienie skarpet będzie dużo łatwiejsze i przyjemniejsze, no i szybsze ;) 

52287137559562145640.png

Opublikowano

Robisz ninje z podstawowym eq +6 ( Łuk + miecz ) Stawiasz 2 postac koło depo np na ch2 bieresz bambi przez depo przekladasz eq i lecisz z koksem 50 prezentów dziennie

Opublikowano

Adam, nie warto robić tych misji.Ja zacząłem od zera i do 9 lv poleciało 5k. Za to ulepszylem jakoś eq na +2/3 i dropilem szkaty dopóki nie poleciał Kamol. Sprzedałem kamola i zrobiłem eq do +6.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...