Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

r5hGMTC.png

6Q9Hkqn.png

• Typ Serwera 

4FUN + SURVIVAL

• Ilosc Slotow: 30 

* Sloty beda zwiekszane jesli beda gracze *

• Adres Serwera: mc.frozendestiny.pl 

• Strona Serwera: www.frozendestiny.pl 

• Adres Serwerowego TeamSpeaka: 5.231.39.120 

• Zwierzeta: Wlaczone 

• Potwory: Wlaczone 

• Nether: Wlaczony 

• End: Wlaczony 

• PVP: Wlaczone 

DqqYoOR.png

Duzy Drop

Duzo eventow

Pomocna Administracja

Efekty ktore mozesz zakupic za zlote jablka i ulepszane zlote jablka - /efekty

Villagery ktore znajduja sie na spawnie u nich mozesz zakupic lepsze zbroje/bronie itp..

bJzFSZM.png

• Lista Eventow 

* Gdy Pobijamy nowy Rekord Graczy Online *

* Codzienne Eventy pomiedzy godzina 16 - 18 *

• Dni 14.12.2014 (Niedziela) Odbedzie sie event z Choinka, kazdy bedzie mogl

odebrac swoj prezent o godzinie 15:00 

db1DROx.png

2KdxPf9.png

Grafika i Prezentacja Zostala Wykonana przez: @TheSunzo

Zakaz Kopiowania Grafiki jak i prezentacji !

Opublikowano

Nie masz czasu stworzyć dobrej prezentacji, to po co w ogóle ją robisz? Bez zdjęć, bez istotnych informacji, tylko te podstawowe...

Mogę się mylić, ale stąd graczy mieć raczej nie będziesz, bo ludzie z mpc na byle co nie wchodzą.

Opublikowano

Nie masz czasu stworzyć dobrej prezentacji, to po co w ogóle ją robisz? Bez zdjęć, bez istotnych informacji, tylko te podstawowe...

Mogę się mylić, ale stąd graczy mieć raczej nie będziesz, bo ludzie z mpc na byle co nie wchodzą.

Wiem, poprawie prezentacje.

Opublikowano

Naprawde zapowiada sie ciekawie, mam nadzieję , ze bedzie duzo osob :D

"Ból to tylko kwestia siły woli , im silniejsza wola tym więcej wytrzymasz!"

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

Start za 5 min zapraszam :D

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

Serwer naprawde godny polecenia. Malo graczy, ale w koncu się to zmieni ZAPRASZAM! :D

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

Sprawdzę  i dam znać, co i jak

Spoko !

@ref

@Aktualizacja Serwera

- Poprawiono komunikaty, dolaczania i wychodzenia z serwera

- Poprawiono system banowania ( Juz nie dlugo na naszej stronie bedzie mozliowsc sprawdzania bana, czas, kto, kiedy, powod.)

- Poprawiono system rejstracji i logowania 

- Poprawiono system rankingow ktore juz nie dlugo beda zgodne ze strona internetowa.

Przewidujemy jeszcze kilka Aktualizacji.

Opublikowano

Spoko !

@ref

@Aktualizacja Serwera

- Poprawiono komunikaty, dolaczania i wychodzenia z serwera

- Poprawiono system banowania ( Juz nie dlugo na naszej stronie bedzie mozliowsc sprawdzania bana, czas, kto, kiedy, powod.)

- Poprawiono system rejstracji i logowania 

- Poprawiono system rankingow ktore juz nie dlugo beda zgodne ze strona internetowa.

Przewidujemy jeszcze kilka Aktualizacji.

Przewidujecie jakieś info co i jak na co po co i dlaczego? Spawn totalnie pusty. Kilku Villagerów i gąbka do teleportu. Jest jakaś waluta ale nie wiadomo skąd to brać, komend zero nie licząc spawna i /? Dropi na każdym poziomie a nie jak w komendzie /drop. Na razie po 15 min nie wiem nic. Całkowity chaos. Zwykły surv jak na SP. Tablice informacyjne całkowicie puste (chyba że to nie tablice informacyjne tylko wystrój spawna takie ściany z deskami), jakieś wejścia są nie wiadomo dokąd, ciśniesz do jakiejś groty gdzie nie ma nic tylko kraty i lawa. Opisane wszystko że w budowie, prezentacja również w budowie. Należało by otagować prezentację jako zapowiedź a nie startować z niczym.

Serwer naprawde godny polecenia. Malo graczy, ale w koncu się to zmieni ZAPRASZAM! :D

Ty to chyba jesteś z administracji serwera bo GODNEGO to ja tam nic nie widzę.

Naprawde zapowiada sie ciekawie, mam nadzieję , ze bedzie duzo osob :D

Zaprawdę powiadam wam..... Co zapowiada się ciekawie bo nie rozumiem o czym piszesz? 

UWAGA! Moja krótka prezentacja serwera:

Serwer Minecraft do grania zapraszam! Tak widzę tę prezentację i cały serwer.

Albo to ogarniecie albo cały wasz projekt pójdzie psu na budę z takimi brakami.

Opublikowano

Przewidujecie jakieś info co i jak na co po co i dlaczego? Spawn totalnie pusty. Kilku Villagerów i gąbka do teleportu. Jest jakaś waluta ale nie wiadomo skąd to brać, komend zero nie licząc spawna i /? Dropi na każdym poziomie a nie jak w komendzie /drop. Na razie po 15 min nie wiem nic. Całkowity chaos. Zwykły surv jak na SP. Tablice informacyjne całkowicie puste (chyba że to nie tablice informacyjne tylko wystrój spawna takie ściany z deskami), jakieś wejścia są nie wiadomo dokąd, ciśniesz do jakiejś groty gdzie nie ma nic tylko kraty i lawa. Opisane wszystko że w budowie, prezentacja również w budowie. Należało by otagować prezentację jako zapowiedź a nie startować z niczym.

Ty to chyba jesteś z administracji serwera bo GODNEGO to ja tam nic nie widzę.

Zaprawdę powiadam wam..... Co zapowiada się ciekawie bo nie rozumiem o czym piszesz? 

UWAGA! Moja krótka prezentacja serwera:

Serwer Minecraft do grania zapraszam! Tak widzę tę prezentację i cały serwer.

Albo to ogarniecie albo cały wasz projekt pójdzie psu na budę z takimi brakami.

Zgadzam sie, bylo to spowodowane brakiem czasu w tygodniu :/ Ale prezentacje dzis do 22 poprawie, na spawnie jest pusto bo myslimy nad dodatkami, do soboty wszystko poprawie.

Co do informacji itp mam zamiar zrobic Tutorial Room Czyli pokoj gdzie dowiesz sie wszystkiego, co, na co, po co, dla czego. :)

Opublikowano

TheSunzo wiem, że chciał byś dobrze ale to nie wypali. Co prawda pomysł masz ale rozwinięcie jego i doprowadzenie całości do perfekcji zajmie ci sporo czasu. Spawn widzę jest już poprawiony, kilka podstawowych rzeczy mogę się z niego dowiedzieć. Ta cała ekonomia trochę kuleje. Nie jest źle ale trzeba by było nad tym popracować, nowa waluta jest jak najbardziej wskazana jednak pierwsza rzecz to przelicznik oraz to co można kupić za walutę. Przykład:

16 diax = 9 waluty

32 diax = 16 waluty

64 diax = 32 waluty

80 diax = 64 waluty

6 waluty = kask prot V unbreaking IV

Czy to ma jakiś sens przeliczając to matematycznie

Po drugie taki zestaw seta jaki oferuje waluta - idź w tym na PvP ze zwykłym prot IV = nie poszalejesz (sprawdź ze znajomymi czas rozpadu takiej zbroi w walce) a drogo i nie przekłada się na zakup. Lepiej zużyć książki i inne ity z dropu i samemu zrobić seta zaoszczędzając na materiale.

Może lepiej wprowadzić coś innego w te zbroje zakupywane za walutę? Pomyśl nad jakimś mmo lub czymś ze skilllami pvp dla gracza który kupuje od Villagerów za walutę.

Reasumując:

Poprzednia prezentacja i to co było na serwerze 1/10

Aktualnie to co jest na serwerze 3/10 (popraw prezentację bo nadal w niej nic nie ma)

Jeśli byś się sprężył zamknął serwer na 1 weekend (sobota niedziela) to z pewnością w max 3-5h ogarnął byś całość bo jak na razie zniechęcasz potencjalnych graczy.

Mimo wszystko idę pokopać..... :)

Opublikowano

TheSunzo wiem, że chciał byś dobrze ale to nie wypali. Co prawda pomysł masz ale rozwinięcie jego i doprowadzenie całości do perfekcji zajmie ci sporo czasu. Spawn widzę jest już poprawiony, kilka podstawowych rzeczy mogę się z niego dowiedzieć. Ta cała ekonomia trochę kuleje. Nie jest źle ale trzeba by było nad tym popracować, nowa waluta jest jak najbardziej wskazana jednak pierwsza rzecz to przelicznik oraz to co można kupić za walutę. Przykład:

16 diax = 9 waluty

32 diax = 16 waluty

64 diax = 32 waluty

80 diax = 64 waluty

6 waluty = kask prot V unbreaking IV

Czy to ma jakiś sens przeliczając to matematycznie

Po drugie taki zestaw seta jaki oferuje waluta - idź w tym na PvP ze zwykłym prot IV = nie poszalejesz (sprawdź ze znajomymi czas rozpadu takiej zbroi w walce) a drogo i nie przekłada się na zakup. Lepiej zużyć książki i inne ity z dropu i samemu zrobić seta zaoszczędzając na materiale.

Może lepiej wprowadzić coś innego w te zbroje zakupywane za walutę? Pomyśl nad jakimś mmo lub czymś ze skilllami pvp dla gracza który kupuje od Villagerów za walutę.

Reasumując:

Poprzednia prezentacja i to co było na serwerze 1/10

Aktualnie to co jest na serwerze 3/10 (popraw prezentację bo nadal w niej nic nie ma)

Jeśli byś się sprężył zamknął serwer na 1 weekend (sobota niedziela) to z pewnością w max 3-5h ogarnął byś całość bo jak na razie zniechęcasz potencjalnych graczy.

Mimo wszystko idę pokopać..... :)

Dzieki, co do serwera to wczoraj Administrator DurGaV wprowadzil kilka aktualizacji

- Exp ze stona

- Poprawienie pluginu na Coinsy

Zaczynam wlasnie poprawiac reklame serwera i biore sie za Villagery i za spawn :)

Whitelisty nie trzeba wlaczac, gdyz ludzie nie odczuwaja lagow podczas reloadu. 

Wszystkie bledy ktore znajdziecie lub propozycje prosze o pisanie tutaj ! :)

^^ @czaman Prezka poprawiona

Opublikowano

Dzieki, co do serwera to wczoraj Administrator DurGaV wprowadzil kilka aktualizacji

- Exp ze stona

- Poprawienie pluginu na Coinsy

Zaczynam wlasnie poprawiac reklame serwera i biore sie za Villagery i za spawn :)

Whitelisty nie trzeba wlaczac, gdyz ludzie nie odczuwaja lagow podczas reloadu. 

Wszystkie bledy ktore znajdziecie lub propozycje prosze o pisanie tutaj ! :)

^^ @czaman Prezka poprawiona

Prezka jak dla mnie git. Już jest fajnie ogarnięta sam takich nigdy nie robiłem. Wielki plusik.

Exp ze stone poczułem dziś rano gdyż wcześniej był zerowy ale o tym nie wspominałem myśląc iż tak ma być może coś innego miało na to wpływać.

Pluginy na coins rano była lipa sprawdzę za kilka chwil.

Jeśli nadal będzie się wszystko tak rozwijało jak od czasu moich postów to gratulacje widać że się staracie.

Na teraz bez wchodzenia na serwer miodnie, jeśli można tak powiedzieć.

Opublikowano

Prezka jak dla mnie git. Już jest fajnie ogarnięta sam takich nigdy nie robiłem. Wielki plusik.

Exp ze stone poczułem dziś rano gdyż wcześniej był zerowy ale o tym nie wspominałem myśląc iż tak ma być może coś innego miało na to wpływać.

Pluginy na coins rano była lipa sprawdzę za kilka chwil.

Jeśli nadal będzie się wszystko tak rozwijało jak od czasu moich postów to gratulacje widać że się staracie.

Na teraz bez wchodzenia na serwer miodnie, jeśli można tak powiedzieć.

Mialem wczoraj w nocy wgrac poprawki ale nie dalem rady :/ Ale dzis wlasnie zaczynam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...