Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SponsorPay

JanekZeWsi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie SponsorPay & SuperRedwards.

Wróciłem na global po jakimś czasie i zastanawiam się czy wypenianie ankiet przez aol (tych zagranicznych) działa jeszcze na plu?

Wiadomo że te zagraniczne ofery są lepsze i jest ich więcej..

Jeśli działa to czy jest jakis prostrzy sposób do zmiany ip niż zakładanie konta na aol'u.

Opublikowano

Wszystko dziala, lecz czesto oferty sa niedostepne, naciagabe lub czasochlonne, a SMy nie dochodza. Trzeba miec spora cierpliwosc aby zarobic spora sumke.

who cares?

Opublikowano

Nie chce mi się zakładać nowego tematu.. A wie ktoś dlaczego jak korzystam z Aol i mam zmienione ip to nie mogę zalogować się na stronie metina?

Nie potrzebuje dużo tych sm.. Wystarczy mi na rekawiczke złodzieja uzbierac raz na miesiąc :D

Opublikowano

Nie chce mi się zakładać nowego tematu.. A wie ktoś dlaczego jak korzystam z Aol i mam zmienione ip to nie mogę zalogować się na stronie metina?

Nie potrzebuje dużo tych sm.. Wystarczy mi na rekawiczke złodzieja uzbierac raz na miesiąc :D

Jakiś masz błąd czy jak?

Jeżeli b. długo się ładuje wyłącz AOL'a i włącz ponownie.

image.png

Opublikowano

Loguje się do aol'a. Sprawdzam czy zmieniło adres ip. Wchodzę poprzez przeglądarkę aol na strone metin2.pl. Wpisuje login, hasło potem zaloguj. Strona się przeładowuje i nie nic poza tym. Nie jestem zalogowany. Żaden błąd nie wyskakuje.

Edit.

Chwile pogłówkowałem i działa wszystko teraz. Loguje się w aolu - zmienia mi ip a korzystam z internet explorer i działa normalnie.. Ofert jest znacznie więcej;p

Pamięta ktoś może była gdzieś strona z fikcyjnymi adresami, zip coodami itp. itd. - całe profile osób gotowe - ze stanów zjednoczonych.?

Dawno się w to nie bawiłem, ale mysle zę na łapke złodziejke uciułam..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...