Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

* Świąteczny szablon Minecraft * [zapowiedź]

DadekDesign

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, postanowiłem zrobić coś, czego wcześniej nie widziałem - świąteczny szablon WWW dla serwerów Minecraft.
Nie jestem pewien, czy to będzie tylko projekt, czy też w pełni zakodowana strona, to zależy od czasu, jaki będę miał.

Na razie to zapowiedź, pełny projekt pojawi się od 3-10 dni :)

hwwh05.jpg

Opublikowano

W regulaminie tego działu jest napisane aby wstawiać tylko gotowe prace a nie zapowiedzi. Lecz taki projekt jest warty "warna" którego nie dostaniesz bo tutaj nikt nie zagląda :3.

Opublikowano

Ah, spotkanie po przerwie :)
Byle komuś dopiec przestudiowałeś regulamin, możesz być dumny.
Przed pojawieniem się tematu moderator działu akceptuje tematy, jeżeli uważa, że dany temat jest zgodny z regulaminem dodaje go, więc twoje zachody z regulaminem są niepotrzebne. Polecam zająć się swoimi stronami, nie chcę tu kłótni.
Liczę na normalne odpowiedzi (mądrzejsze osoby powinny zrozumieć) :)

Opublikowano

Świetnie wygląda :) Nie mogę się doczekać aż będzie do pobrania. 

P.S fajny prezent od ciebie ^^

Opublikowano

Przed pojawieniem się tematu moderator działu akceptuje tematy, jeżeli uważa, że dany temat jest zgodny z regulaminem dodaje go, więc twoje zachody z regulaminem są niepotrzebne. Polecam zająć się swoimi stronami, nie chcę tu kłótni.

@DadekDesign ten temat był pierw w dziale majnkraft :)

A co do temu czekam aż dasz chociaż jakieś live demo :3

585571426179277855228.png

Opublikowano

Fajnie się prezentuje i bardzo mi się podoba pomysł z tym zdjęciem. Wygląda 3x lepiej niż screen. :)

Opublikowano

"Byle komuś dopiec przestudiowałeś regulamin".

Znam regulamin forum na którym się wypowiadam i to nie po to aby komuś dopiec tylko aby nie dostać warna/bana, tobie też polecam przeczytanie go kilka razy.

Nie potrafisz przyjmować moich wypowiedzi, lub ich nie rozumiesz.

Opublikowano

@NeqGPlay Masz rację, nie rozumiem twoich wypowiedzi, jeżeli chcesz coś jeszcze dodać to pisz PW, od tego są :)  Pozdrawiam!

Czekam na odpowiedzi dotyczące tematu :)

To Ci napisałem co myślę i się spinasz, nie chcę syfić skrzynki wiadomościami z tobą. Dziena pis jou.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...