Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam pytanie , jak to jest z tym banowaniem.Na jednym koncie mam fishbota i czy mi je zbanuje to czy tez zbanuja mi glowne konto? Mam zmienny ip i e - mail do kazdego konta inny.Prosze o odpowiedz

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

w Metinie z tego co się orientuje ban jest na konto nie na IP wiec to ci nic nie da;/

z FBota to różnie czasem go wyłapią czasem nie;P

a na co ci Email? jak ban to ban;]

a jeśli już zbanuja to to na którym używałeś FBota...

Opublikowano

UP

I tu się mylisz drogi kolego. Kiedyś z kumplem jechałem jego postacią na SH.

GM nas zobaczył i powiedział coś w stylu "Narka xD".

Po około godzinie kumpel dostał bana. No to chcemy wbić na moje konto. "Twoje konto jest zablokowane".

Wbijam na maila a tu: Konto powiązane z kontem: xxxxxx. Konto zostało zablokowane na 21 lat ;D

Więc bana zbierzesz na wszystkie konta powiązane z tym od fishbota. Nie pytaj jak rozpoznają konta powiązane bo nie wiem. Wydaje mi się że po IP.

Opublikowano

UP

I tu się mylisz drogi kolego. Kiedyś z kumplem jechałem jego postacią na SH.

GM nas zobaczył i powiedział coś w stylu "Narka xD".

Po około godzinie kumpel dostał bana. No to chcemy wbić na moje konto. "Twoje konto jest zablokowane".

Wbijam na maila a tu: Konto powiązane z kontem: xxxxxx. Konto zostało zablokowane na 21 lat ;D

Więc bana zbierzesz na wszystkie konta powiązane z tym od fishbota. Nie pytaj jak rozpoznają konta powiązane bo nie wiem. Wydaje mi się że po IP.

Jak po IP to mam zmienne , a tego same dnia wbijales na swoje konto i kumpla z tego samego IP?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Koleszko... xD

ja też wiem swoje mam za sobą jakieś 5lat doświadczenia w metka i nie raz rozmawiałem z "GM"...

Bana na IP dają ale żadko ponieważ dużo osób na Zmienne IP(Neostrada)

Opublikowano

Koleszko... xD

ja też wiem swoje mam za sobą jakieś 5lat doświadczenia w metka i nie raz rozmawiałem z "GM"...

Bana na IP dają ale żadko ponieważ dużo osób na Zmienne IP(Neostrada)

Czyli jak zlapia to zbanuja tylko konto gdzie mialem fbota?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@bootspeed wow a pl nie całe 3 ma pozdro&potańcz dostajesz bana na wszystkie konta jakie sa na mailu co te konto co bocisz na IP nie banują

Opublikowano

Dostaniesz bana na wszystkie konta które logowały się na tym IP. Czyli jak grasz tamtyn na innym kompie to nie dostaniesz ale jeżeli tym samym to tak

sygnacy.png

Sygnatura by dudsonowa

Najbardziej zajebisty grafik na MPC KLIK

Opublikowano

a ja wam powiem tak, mam pare fishbotów i nawet wczoraj spotkała mnie sytuacja w której szanowny [GM]Esalir (s8 jak coś) ruszył swoje dupsko i napisał do mnie :P niestety się spóźniłem trochę i troche po czasie mu odpisałem i nałożył mi bana xD (raz zdążyłem i konto dalej na Fb leci, nawet teraz) ale wracając do tematu to oni nakładają bana na konta powiązane czyli taki co znajdują się na tym samym emailu czyli jak masz każdą postać na innym koncie to zbanują ci tylko 1 postać:P.

PS: mam Angelbota najlepszy bo pare kont leci i do tego brat ma 3 exp boty :P

99868628737329651811.gif

01197741435610025475.gif

88661307482365998527.gif

NIE BĄDZ TAKI JAK INNI DAJ+++++++

Opublikowano
Niedozwolone oprogramowanie

Zarówno używanie niedozwolonego oprogramowania jak i jego rozpowszechnianie jest zabronione. Przez niedozwolone oprogramowanie należy rozumieć wszelkie skrypty/programy/boty, które modyfikują interfejs gry, modyfikują pamięć podręczną gry lub rozwijają postać pod nieobecność gracza.

Kara za pierwszym razem: Stała blokada WSZYSTKICH powiązanych kont (wykluczenie z oferty gry).

Banuja konnta tylko na tym samym mailu :)

Myslisz ze ludzie by tak bocili gdyby bylo na IP o.O????

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

@Up

Niedokońca. Miałem konto A na @ A a konto B na @ B. A i B grały na tym samym kompie. A dostało bana za FB a B było powiązane przez IP więc też bana dostało

sygnacy.png

Sygnatura by dudsonowa

Najbardziej zajebisty grafik na MPC KLIK

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...