Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się porobiło z tą grą 0-o

Nyshix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

w goldzie trudniej fakt, ja się teraz dziwie w plat 2 jacy ludzie grają typowe bezmózgi, grałem katariną ale to już trochę wysoki poziom i przeciwnicy wiedzą jak grać na nią to odpada ale sojusznicy zero protectu nafeedowanej osoby, brak pushowania po wygranym TFie tylko idą w jungle. No ale co zrobić? Grać swoje i próbować

wCAZfSW.png

Opublikowano

Szkoda tylko, że na żadnym screenie widać,że nie grasz jak diamond. C*****e staty, c*****a farma poćwicz może kiedyś wygrasz.

Tak, tak wiem, że masz ten d5.

Opublikowano

Same bole teraz grają. Taka prawda. W goldzie jak nie mam bola w grze to jest święto. Cały czas trafiają mi sie koreańskie threshe, którzy łapią hookiem lb podczas skoku, czy lux, która napierdala spellami jak z karabinu, co do vayne i riven unikających absolutnie wszystkich skillshotów już się przyzwycziłem, ale nagrosze są katariny i syndry, z tym to nie wygrasz. Ta gra zaczyna się robić jednym wielkim gównem. Albo powstanie jakiś antycheat, albo lol zdechnie w ciągu najbliższego roku.

Opublikowano

Zrzucanie na skrypty to trochę śmiech. Też nie lubię ludzi używających bola ale wiem, że da się takiego zabić. Trzeba mieć sposób i tyle, więc jak przegrywasz na spację - to współczuję.

Większość stat 7/7/1 itd. Pomyśl o pomocy na innych liniach, nie bierz wszystkich killi, nie irytuj się jak ktoś linię przegra i nie patrz na to kto na czym gra. Nie ma sensu. A czemu tera większość gier się przegrywa? Jest preseason. Wyboostowane konta wkraczają na rankingi. Próbują swoich sił. Często da się poznać bronza, któremu kolega wbił platynę albo inne cuda - to widać. Nie opłaca się grać teraz. I tyle. 

Opublikowano

@Silhouette

Jeśli chodzi o skrypty. Zobacz tematy na forach, jak ludzie piszą że nie mogą wyjść z silvera ze skryptami ( WTF?! )

Podobno mieli (już dawno) zapobiec boostowaniu, ban dwóch kont. Patrząc na tych ludzi, przestałem w to wierzyć.

@typekTaylorMADE

A co mają zrobić? Jeśli wejdzie anty-cheat to przybędzie fala banów, zabezpieczenie zostanie ominięte i znów będą działać skrypty. W każdej grze są i będą boty / cheaty / skrypty itd. więc nie wiem czemu ludzie się tak denerwują, to jest normalne.

wCAZfSW.png

Opublikowano

@Silhouette

Jeśli chodzi o skrypty. Zobacz tematy na forach, jak ludzie piszą że nie mogą wyjść z silvera ze skryptami ( WTF?! )

Podobno mieli (już dawno) zapobiec boostowaniu, ban dwóch kont. Patrząc na tych ludzi, przestałem w to wierzyć.

@typekTaylorMADE

A co mają zrobić? Jeśli wejdzie anty-cheat to przybędzie fala banów, zabezpieczenie zostanie ominięte i znów będą działać skrypty. W każdej grze są i będą boty / cheaty / skrypty itd. więc nie wiem czemu ludzie się tak denerwują, to jest normalne.

W CS:GO nie ma czita za którego byś nie dostał bana, pograsz miesiąc może na płatnym, ale i tak go dostaniesz ;) A RITO to widzę, że o kasę się boi.

Opublikowano

Jeżeli przegrałeś grę to tak naprawdę nie wygrałeś linii.

Wygrywasz linie wtedy gdy wygrywasz grę nie dając mu zdobyć zabójstw/asyst.(Jakiej kolwiek pomocy na innej lini)

Następnie pomagasz innym linią.

Wtedy można stwierdzić, że wygrałeś linie.

Bynajmniej to jest moja opinia.

Dobrze gada. Co z tego ze kata jestem gnojony na linii jak w late robię solo pente pod fontanną

Opublikowano

DO AUTORA TEMATU.

Wyłumacz mi gdzie ty farme gubisz? W którejś tam grze miałeś 88 csów jaxem bodajże 20 minucie! Człowieku to nie jest dopuszczalne, a tym bardziej jak jesteś w diaxie. W 30 minucie powinieneś mieć lekko 250+ farmy. Grałem teraz jednym kontem na silverkach(podobno jeszcze większy s**t niż gold) i samemu na luzie można wygrać, bez bolów i innych pierdół. Mainuj określone champy, a nie napierdalasz jak pojebany czym się da. W takich dywizjach polecam jungle+brain. Bierzesz xina albo udyra i z*******e ganki na 2 lvlu. I jeżeli masz CC na początku w teamie to musisz iść invade`a.

Opublikowano

DO AUTORA TEMATU.

Wyłumacz mi gdzie ty farme gubisz? W którejś tam grze miałeś 88 csów jaxem bodajże 20 minucie! Człowieku to nie jest dopuszczalne, a tym bardziej jak jesteś w diaxie. W 30 minucie powinieneś mieć lekko 250+ farmy. Grałem teraz jednym kontem na silverkach(podobno jeszcze większy s**t niż gold) i samemu na luzie można wygrać, bez bolów i innych pierdół. Mainuj określone champy, a nie napierdalasz jak pojebany czym się da. W takich dywizjach polecam jungle+brain. Bierzesz xina albo udyra i z*******e ganki na 2 lvlu. I jeżeli masz CC na początku w teamie to musisz iść invade`a.

88 csów miałem warwickiem w grze w której dostaliśmy strasznie po ryju i nie mogłem iść do jungli :) W jungli zazwyczaj nie ma się 250 creepow w 30 minucie misiu :)

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

@typekTaylorMADE

Wbiłem na 1wsze lepsze forum, 80% do CS:GO jest zaznaczone "Wykrywalny", 15% Neutralny, 5% Niewykrywalny. Tylko No-Recoil, AutoBh, Radar(w stylu wh) lub Oranner.pl - nigdy nie zostanie wykryty, jak na ESLu nie wykryli ;)

@lofciamWas

Niedopuszczalne, powiedz mi co zrobisz na jungli jak z mida zejdzie i jungler rozstawią namioty z bushu, jesteś bity bez przerwy, bez levela, cs'ów itd.? Lub na lini babysitt + dive? Podejść do farmy nie możesz ^_^ Łatwo się czasem mówi. Iść na invade'a? Twój team ma na ciebie wyje**** stoi na linii i czeka na cs'y. To jest poziom gold nie Diamond.

wCAZfSW.png

Opublikowano

Nyshix  nie dziw się dużo osób teraz zbyt bardzo nie ogarnia po tych zmianach a do tego dolicz że jest pełno osób boostowanych  więc jak trafi ci się takie dwie lub trzy w teamie które same z brązu nie dadzą radę wyjść to nic dziwnego że nie dajesz rady. ostatnio tez miałem problem aby się przebić z gold 3 na gold 2 a grałem ponad 4-5 razy promotion czyli 4x3 gry  co już bym mógł wyjść z tego golda dawno 

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Dobra ,nie mam pojęcia co się stało ale znowu wygrywam wszystko ^^ nvm platyna odbita i teraz wbijamy 2 diaxa ^^

If3Y27J.jpg

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

Dobra ,nie mam pojęcia co się stało ale znowu wygrywam wszystko ^^ nvm platyna odbita i teraz wbijamy 2 diaxa ^^

619291418069878353813.jpg

Może to była kwestia tego, że trafiałeś na smurfy?

c:

Opublikowano

Teraz leveluje smurfa i najlepsze jest to że przegrywam któryś raz z rzędu na jakichś bobów bo to jest nienormalne tak na prawdę mam p1, a ogrywają mnie kolesie na 20 lvlu. RITO PLS. Mam prawdopodobnie to samo co ty :D Albo to są jakieś diaxy albo nie wiem. Spotkałem 2 kolesi na bolu syndre i ryze na levelowaniu czyt. combo w sekunde + koreańskie dżuki, nie można było nawet go niczym trafić kręcił się nieziemsko :P

Opublikowano

Teraz goldy to masakra. Przewaznie(podkreslam przewaznie) to sa osoby ktore przez wiekszosc czasu siedzialy w silverze i pod koniec sezonu wbily do golda. Teraz z goldem mysla, ze sa panami gry i jak gralem na smurfie to wiekszosc gier lose. Dobrze chociaz ze po 10rankedach udalo sie wbic od razu do G2. Aa tak zachaczajac o unrankedow. Co tam sie dzieje... Grajac np. ja 26lvl ze znajomym gold3 wywalalo nas przewaznie na diamenty(plus jeden unranked), a i czestno nawet master goscil lub challenger -.- samemu jak gralem to tez kolorowo nie bylo. Nie wiem czy to zalezalo od tego ze bylem dobry czy cos, ale wspolczuje poczatkujacym graczom.

snikersproject1.png
Opublikowano

Teraz goldy to masakra. Przewaznie(podkreslam przewaznie) to sa osoby ktore przez wiekszosc czasu siedzialy w silverze i pod koniec sezonu wbily do golda. Teraz z goldem mysla, ze sa panami gry i jak gralem na smurfie to wiekszosc gier lose. Dobrze chociaz ze po 10rankedach udalo sie wbic od razu do G2. Aa tak zachaczajac o umrankedow. MASAKRA co tam sie dzieje. Grajac np. ja 26lvl ze znajomym gold3 wywalalo nas przewaznie na diamenty(plus jeden unranked), a i czestno nawet master goscil lub challenger -.-

Grałeś rankedy 26 lvl'em? Czegoś tu nie rozumiem chyba. Naucz mnie też. Jeżeli grałeś normale 26 lv + Gold 3, to nie dziwne, że wywalało różne dywizje. Mi potrafi dowalić Diamenty I i Bronze V w różnych grach normal. Jednak na rankedach dywizje zawsze są dobrane odpowiednio, a to czy masz smurfa w teamie czy naprzeciwko siebie to już fart losu. Poza tym w preaseasonie nikt nie boostuje, tak mi się zdaje. 

Opublikowano

Ahh sorry nie napisalem. Mowie tu o normalach. Na pc gdzies mam screeny to poszukam. Przewaznie 75% gier jak gralem 26lvl+gold3 to gralismy na diamenty. Po wbicu 30lvl zagralem 10 pierwszych rankedow i wywalilo mnie do G2 i tam wlasnie duzo trolli bylo...(mowie juz o rankedach)Jako ze przewaznie gram suppem musialem zmienic pozycje na mida bo sie nie dalo nic wygrac.

snikersproject1.png
Opublikowano

Na normalach takie dziwne dobieranie przeciwników nie jest niczym niezwykłym.

A ostatnio G5->P5 zajęło mi jakieś 1,5 dnia.

Opublikowano

Wiem ze nie jest niczym niezwykłym, aczkolwiek zawsze myslalem ze unranked ma jakas "taryfe ulgowa". Jak widac, mylilem sie ;P

@coś na szybko od kumpla jak grał sememu normala i to była norma.

rj3Kz7R.png?1

I graj tu na miejscu takiej Nami xD

BTW. 1000post^^

snikersproject1.png
Opublikowano

Miesiąc odpoczynku daje w kość, pograsz chwile to wrócisz na swój poziom. Też nie grałem przez kilka miesięcy i spadłem z ch do d5, a na eune z d1 do p3.  Miałem 2tyg. zastój przy d3 i wróciłem do korzeni. 

Opublikowano

Ciesze sie, ze trafiles na dobra passe :) Zdarza sie czasami, roznie to jest, ale nie lubie osob, ktore siedza w brazie/silverze/zbolowanym lub boostowanym g5 czy g4, i krytykuja ludzi z platyny, diamentu i wyzej, ze slaba farma etc., a sami maja kilkaset rankedow zagranych i siedza w tych zgnilych dywizjach narzekajac na "elo hell" i mowiac, ze to wina teamu, ze ma staty slabe i przegrywa. Widac ze dobrze grasz, fajnie ze sie nie klocisz i nie wywyzszasz (zreszta to glownie robia boby z niskich dywizji, ktore znaja tylko teorie, i to slabo, a podczas meczu nawet kontrujac przeciwnikow ostro i gankami od junglera swojego to przegrywaja linie i padaja... 

Co do dywizji - zycze milej drogi do diamentu na drugim koncie, moze na pierwszym cos wiecej ugrasz? Niezle grasz postaciami typu Jax, z tym, ze nimi ciezko wygrac samemu mecz, w 1v1 i lane phase miazdza, ale potem wywalaja combo, double kill i konczy sie mozliwosc grania w tf ;/ niezle widze idzie ci Vi, i polecam ci nia grac, bo to swietna postac, dobre junglowanie, swietna farma przy przechodzeniu na pustej linii, dobre Q i w tfach duzo robi, w przeciwienstwie do wiekszosci junglerow (tj. warwick, fiddle, amumu), ktorzy 1v1 szybko zjezdzaja, ale wiecej przeciwnikow czy koniecznosc ucieczki i nagle dostaja po d***e, a brazy nimi graja bo "mocny ult" ;)

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...