Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop do CS GO

jasieeks™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mam budżetu dlatego pytam tutaj, chcę znaleźć jakieś laptopy i pod nie zbierać pieniądze.

No to nikt Ci nic nie poda :) Mogę Ci zapodać lapka za 7 tysięcy i zbieraj na niego.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

No to nikt Ci nic nie poda :) Mogę Ci zapodać lapka za 7 tysięcy i zbieraj na niego.

na lapku za 7 tysięcy cs go na low będzie miał więcej niż 40 fps :)

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

Najtańszym sensownym wyborem będzie Lenovo G510 z i3 haswella i integrą 4600:

http://www.morele.net/laptop-lenovo-g510-59-433311-690806/

W csa pograsz na full detalach na 50fps spokojnie, ale imho nie warto nic tańszego kupować - jest to bardzo dobra oferta  z uwagi na procesor najnowszej generacji. Taniej będziesz miał sporo mniej wydajny sprzęt po prostu.

KODY RABATOWE - morele.net:

1) Mysz bezprzewodowa za 1zł: KLIK + WYSYŁKA GRATIS // KOD: APXGVTSOPV

2) Usługa montażu SSD / wymiany HDD na SSD za 1zł: KLIK + WYSYŁKA GRATIS // KOD: 2HESDG6JRP

Aby kody zadziałały trzeba dodać do koszyka laptopa za co najmniej 1500 zł i podany model myszy / usługę montażu SSD. Kody są wielokrotnego użytku - można przekazać dalej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...