Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 a android

Archerclew9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukałem coś na necie większość tematów są stare. O ile dobrze pamiętam jest wielu maniaków metinowskich, jak w temacie chciałbym się dowiedzieć czy da rade wgrać i grać w metin2 na telefonie bądź na konsoli ps3.

Opublikowano

Ajaj technologia po tylu latach stoi :(

Teoretycznie jest to możliwe, lecz aktualnie nikomu się "nie chce" przepisać klienta pod androida, być może za kilka lat będzie to "przyszłość" i normalka stawiając serwery i udostępniać klienta na Linuxa/androida. 

Już widzę za kilka lat gimby w klasie wszyscy expią na telefonach zamiast się uczyć :D

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Tzn czytałem że ktoś na ps3 zdziałal cuda (oczywiście to internet) i zainstalował linuxa na ps3 tylko problem w tym ze metin nie idzie bodajże na linuxa, a emulatora na androida żadnego nie znalazłem.

Opublikowano

Teoretycznie jest to możliwe, lecz aktualnie nikomu się "nie chce" przepisać klienta pod androida, być może za kilka lat będzie to "przyszłość" i normalka stawiając serwery i udostępniać klienta na Linuxa/androida.

Już widzę za kilka lat gimby w klasie wszyscy expią na telefonach zamiast się uczyć :D

Skoro teoretycznie się da to czemu tego nie robią?

Teoria...teoria. .teoria. .. Ehhh głupota ludzka nie zna granic. ..

Legenda
Opublikowano

Jest aplikacja metina w sklep play i możesz grać sobie (turecki syf), ale jest to strasznie biedne. Zrobić by się dało, ale za tym idą pieniądze, które musisz zapłacić ludziom, który wykonają ten projekt.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Chyba ziom nie wiesz jak byś się namęczył aby cos zrobic na komórce :D

Nie da się @1361622928-U485574.pngPaniqa a to jest połaczenie telefon-pc i prawdopodobnie nie bedzie ci działało to jak wyjdziesz z domu...

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Czytałem teraz o tym. Wgrywasz na komórkę windowsa lecz komórka musi być dobra aby pociągła takie coś. Dodam że straszne lagi są i nie ma sensu na takim czymś grać. Myślę że nigdy metin nie wyjdzi na androia jak i na ps3 lub xboxa.

Temat wyjasniony

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...